30 d’abril del 2014

Roquetes s'estalvia 1,5 milions de la piscina coberta gràcies a una sentència en el contenciós amb la constructora



ROQUETES (Baix Ebre).- El Tribunal Contenciós Administratiu de Tarragona ja dictat una sentència favorable a l'Ajuntament de Roquetes, que farà estalviar de moment 1,5 milions d'euros en el pagament de les obres de construcció de la piscina coberta de la ciutat. Així ho ha explicat l'alcalde roquetenc, Francesc Gas, durant una entrevista a l'emissora municipal Antena Caro. Segons el consistori, les dificultats econòmiques i la prioritat en el pagament de l’obra de restauració de l’edifici de l’antic Ajuntament, finançada amb fons europeus Feder, va fer que l’any 2011 no es pogués pagar l’anualitat de la piscina coberta, ara ja pagada. Davant això, la constructora no va atendre les raons de l’Ajuntament i va posar un recurs contenciós-administratiu per la demora en el pagament de la quota de l’any 2011. A més a més, demanava declarar resolt el contracte de concessió d’obra pública entre la constructora i l’Ajuntament.

La demanda judicial era per cobrar només el deute del 2011, sinó tota la quota que a Roquetes li correspondria pagar, i que segons la constructora és d’un import de més de 5,4 milions d'euros. Davant aquesta demanda, el govern municipal, mitjançant un bufet d’advocats, s’ha defensat i ha aconseguit que la sentència, en primera instància, dictés una rebaixa substancial a les pretensions de la constructora,i per tant, a favor de l’Ajuntament. Però tot i aquest important estalvi per a Roquetes, el govern de CiU i ERC ha presentat recurs a la sentència inicial per considerar que hi ha elements de la sentència amb interpretacions diferents, i que en cas d’una altra sentència favorable a l’Ajuntament es podria rebaixar encara més la quantitat a pagar, i així, reduir de forma considerable el cost final de la piscina coberta municipal.

Via Antena Caro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta