30 d’abril del 2014

El nou periòdic Cop d'Ull ja s'escampa per les Terres de l'Ebre i les comarques veïnes

Cliqueu damunt de la imatge per accedir al PDF del Cop d'Ull.

TORTOSA (Baix Ebre).- El periòdic Cop d’Ull, que edita l’empresa Doble Columna, ja s’ha fet gran. Aquest dimecres ha començat a distribuir-se aquest mensual gratuït amb un nou format, com a primer pas per canviar de periodicitat. Cop d’Ull es repartirà a través de més de 190 punts de distribució de les Terres de l’Ebre i també en altres comarques veïnes com el Baix Maestrat, els Ports i el Matarranya. Cop d’Ull ha volgut fer una aposta per la qualitat, amb un disseny més modern i noves seccions a tot color, per explicar el perquè de les notícies i les conseqüències que tenen sobre la ciutadania del territori.

L’aposta de Cop d’Ull pel periodisme de proximitat, per tant, l’ha fet créixer en continguts, amb més opinions i més anàlisi de l’actualitat d’un territori que va més enllà de les fronteres administratives, ja que aplega vuit comarques de tres comunitats autònomes: el Baix Ebre, Montsià, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Priorat, Matarranya, Baix Maestrat i els Ports. D’altra banda, a més dels més de 190 punts de distribució, el periòdic Cop d’Ull també es pot descarregar en format PDF a través de la plataforma IQuios.cat, a l’aplicació Issuu i, com sempre, a Teveon.tv.

Finalment, avui també han donat a conèixer la guanyadora dels 500 euros per la campanya de Cop d’Ull per Sant Jordi: una fotografia de la deltebrenca Sandra Gómez, penjada a la xarxa social de Facebook.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta