30 d’abril del 2014

ERC insisteix en la necessitat de netejar el bosc de ribera de Tortosa, després de l'incendi a Ferreries


TORTOSA (Baix Ebre).- ERC de Tortosa ha insistit aquest dimecres en la necessitat de netejar el marge del riu a Ferreries Nord, després de l'incendi del bosc de ribera que va tenir lloc dimarts al vespre. Els republicans també han recordat que, en el ple de març de 2012, el grup municipal d’ERC va presentar una moció en què alertava de la necessitat de netejar el marge de l'Ebre a l’alçada de Ferreries Nord. La moció va ser rebutjada per la majoria absoluta de CiU, tot i comptar amb el suport de l’oposició, sota l’argument que les mesures ja s’estaven duent a terme o eren inviables.

Segons els republicans, des de llavors, i malgrat alguna neteja puntual efectuada a la zona, la brutícia no ha deixat d’acumular-se al marge del riu a aquella alçada de Tortosa. "Ahir hi va tenir lloc un petit però espectacular incendi, com ja havia succeït el 9 de maig de l’any passat, que va obligar a cridar els bombers", han afirmat des d'ERC. "Gràcies a la seva ràpida actuació, i a la retirada amb grua dels vehicles estacionats, afortunadament, no es van haver de lamentar danys personals ni materials", han afegit. El portaveu del grup d'ERC, Josep Felip Monclús, que és veí de la zona, va ser un dels testimonis presencials de l'incendi.





"Des d’ERC reiterem, doncs, la necessitat d’actuar en aquesta zona per evitar que aquesta situació es repeteixi de nou. Així mateix, continuen ben vigents la resta de propostes presentades en la moció fa més de dos anys. Sense anar més lluny, el paviment del parc continua desfent-se, la qual cosa implicarà un cost més elevat quan se’n faci la reparació, i continua mancant un equipament infantil que permeti als veïns gaudir-ne, aprofitant l’ampli espai de què es disposa", han conclòs els republicans a través d'un comunicat.

1 comentari:

  1. ...se presupone que cuando tengamos el nuevo puente entre Jesus y Remolins, todo aquello sera "muro" prolongado... ¡si!...¡si!... ¡ostras Pedrin!... tardaremos años en verlo, pero algun dia lo inauguraran...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta