17 de maig del 2014

Enric Roig (PSC) es compromet a renunciar al sou d'alcalde de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- A un any de les eleccions municipals del 2015, el candidat del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha assegurat que renunciarà al sou d'alcalde si assoleix aquest càrrec. Això és el que diu Roig en una entrevista publicada en el número de maig de La Rosa de Tortosa, el butlletí del PSC a la capital del Baix Ebre. "Crec que el servei a la política és temporal i que jo ja tinc una forma de guanyar-me la vida amb el meu despatx d'Arquitectura. El fet de renunciar al sou és pura convicció", afirma l'actual regidor del PSC. Roig fa aquestes declaracions just després d'evitar pronunciar-se clarament sobre les seues aspiracions polítiques, més enllà del càrrec d'alcalde. "Crec que treballar per Tortosa és el millor que em pot passar a la vida", contesta Roig quan li pregunten si té intenció d'arribar a diputat o senador.

5 comentaris:

  1. En aquests temps que corren, si ja tens una feina i vols dedicar un 70% del teu temps a la ciutat, tot i l'increment de feina que li pot arribar a el tu despatx, ja sigue d'arquitecte o d'economista, posem per cas, ja sembla prudencial i digne renunciar al sou públic.
    Tant de bo, i amb dignitat, ho fessin tan alcaldes com regidors, siguen d'on siguen, que hi ha molts ciutadans que no tenen ni un pobre sou que portar-se a la butxaca.
    Aquest gest, que jo qualificaria de normal, però, sempre s'ha d'acompanyar d'un programa creïble i valent. No sigue que el no cobrar valgue com excusa per a que la ciutat caigue en la rutina i la "mortuositat" que acompanya, de fa anys, aquest territori.

    ResponElimina
  2. ...pero si renuncias al sueldo, ¡okay!..., pero tambien presenta al sr juez, todo el patrimonio que se tenga, y al termino del mandato presentas el nuevo saldo patrimonial que se tenga, y si me apuras, el de la esposa, el de tus hijos ecetera,ecetera...

    ResponElimina
  3. Mira tu per on, no me'l crec ....

    Per guanyar unes eleccions, a més a més d'un bon programa i una millor llista, no cal anar publicant "xorrades" ... ( Només faltaria que hagués assegurat una dedicació exclusiva, sense remuneració ... llevat que vulgui fer com tots els seus antecessors, que han cobrat directament de Madrid i de Tortosa les dietes i altres prebendes ... ( però sense sou d'alcalde, eh ...)

    ResponElimina
  4. No criticaré la decissió d'Enric ara bé, crec que un Alcalde d'una ciutat com Tortosa té que tenir un sou d'acord amb les responsabilitats (que són moltes) i la dedicació que aquest empri en les tasques de la ciutat.

    ResponElimina
  5. Sempre a favor de la partititorcàcia finançada per l'erari públic, oi Guti?
    No et cap al cap una altra possibilitat?
    O no està a la llibreta de la Faes?
    Total, teniu poc a pelar..... sou víctimes del Nacionalisme excloent, veritat?
    Com Ciutadans o el Psc.... tot dit.
    Aquí no és canvia ni una coma!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta