12 de maig del 2014

Fernández (PP) avisa que la independència faria perdre 100 milions a la província de Tarragona


TARRAGONA.- El President del Partit Popular de Tarragona, Alejandro Fernández, ha volgut advertir aquest dilluns de les conseqüències d’una eventual independència i la conseqüent sortida de la Unió Europea (UE) per a la província de Tarragona, tot assegurant que “”es deixarien de rebre 100 milions d’euros en els propers dos anys”. Fernández ha explicat que “l’entrada a la UE per Tarragona i Catalunya ha estat una història d’èxit i positiva en termes econòmics” insistint que l’aportació “ha estat superior als 1.200 milions d'euros per a la província en un període de 25 anys”. Uns ajuts que “”en una època difícil pressupostàriament continuen essent decisius”, ha insistit.

Aquests ajuts, segons el president provincial del PP, “entrarien en risc en cas d’independència”. “Em remeto a les paraules del President de la Comissió: un nou estat independent passarà a ser un tercer país respecte la UE, i els tractats no s’aplicarien al seu territori”, ha recordat, afegint que “Catalunya aniria a la cua, i hauria de demanar novament l’ingrés”. Segons el popular, “Catalunya i la província de Tarragona no es poden permetre ni tres mesos d’estar fora de la UE, i ja no diguem els vuit anys de mitjana des de la petició d’ingrés, perquè entrarien en risc molts projectes”.

 A més, “Tarragona no es pot permetre ni sis mesos sense les ajudes de la PAC, ni del programa Suma’t per a la ocupació juvenil, ni tampoc del programa Inicia per als emprenedors, perquè Europa envia aquests diners a Espanya com a estat membre, i en cas d’independència es perdrien”, ha afirmat Fernández. “Si entréssim en un procés d’incertesa, projectes com el cofinançament de la neteja del pantà de Flix, el programa Artemis del Port de Tarragona, museus, medi ambient i altres, estarien en perill. Es calcula que en els dos propers anys la província de Tarragona pot rebre 100 milions d'euros de la UE; posar això en risc és una responsabilitat enorme. Tarragona ha de continuar a la UE i en conseqüència a Espanya”, ha conclòs el president del PP a Tarragona.

Imatge PP Tarragona

10 comentaris:

  1. ...tonteria tras tonteria, si nos marchamos de vuestra España, todo lo que perdamos (que yo lo dudo) a los dos años los ganaremos multiplicado por cuatro o cinco, no es lo mismo satisfacer un pequeño territorio a toda una extension española, a menos claro esta que todos los catalanes queramos pisar sobre marmoles y que nuestra griferia sea toda de oro macizo...

    ResponElimina
  2. ¿Por cuatro o cinco solo?

    ResponElimina
  3. ...mira 12.000.000 partido por 25 añitos salimos a 480.000 eur. por año, que repartido por todo el territorio provincial salimos a una cascara por habitante, ahora coge todas las contribuciones, todas las declaraciones de renta y todos los "ivas" (dejemos de lado los impuestos de sociedades, y lo de herencias) y veras el monton de euros pagados, y ¿a quien han ido las subvenciones?, pues en su mayoria a los amiguitos de los que mandan de turno, y que se hacia con esas subvenciones, pues te lo dire, productor "A" de productos del mar, se sacaba sus podridos maderos de su factoria y se los pasaba a productor "B" el cual se sacaba sus maderos tambien podridos y se los autopasaba al "A", y despues a cobrar de la UNION EUROPEA, pasando una comision al señor encargado del negociado oportuno a traves todo del amiguismo, por eso digo que en pocos años Catalunya se pondra a la cabeza de las naciones mediterraneas europeas, siempre que los mafiosillos no metan la pezuña, pues ahora ya comienzan a meterla, van intentando comprar a los cabecillas del movimiento independentista, para que la "cosa" naufrague o sea que ya ni empieze a germinar, y ya no te contestare mas, porque por si no lo sabes... no eres santo de mi devocion...

    ResponElimina
  4. POLITICS MEDIOCRES I MANIPULADORS

    Si no estem dins de la Unió Europea podem perdre un mercat natural i comú important però tampoc te que ser la fi del món si els productes que fem són de qualitat i tenen un preu competitiu.
    Però ni Suiza, ni Islàndia i Noruega estan dins la Unió Europea i no sembla que siguin “l’oeste americano” en quan a descontrol econòmic ni pobresa.
    Si no estem dins la Unió Europea perdem els ajuts de la PAC i d’altres ajuts tal com indica el representant del PP de TGN però a este “bon home” se li oblida dir que si no estem dins la Unió Europea tampoc haurem de pagar els impostos associats a ser membres de la UE que és d’on surten els ajusts de la PAC i la resta.
    Tenim present que avui per avui, Catalunya és contribuent net tan a nivell espanyol com europeu, és a dir que paga mes impostos dels que recupera en ajuts i subvencions. Per tan, des d’aquest punt de vista encara en sortirem guanyant.
    Pagarem menys IVA perquè la part de l’IVA correspon als impostos europeus ens els estalviarem.
    Lo cutre és que aquest senyor, segur que ho sap tot això i no ho explica perquè políticament li interessa crear pors a la gent, especialment als pagesos.

    ResponElimina
  5. ...Susana, los imperialistas (esos de El Imperio hacia Dios) que estan esparcidos a derecha e izquierda del basto panorama español, "piensan" una cosa, y los acolitos les siguen haciendo el "papagayo", eso al principio "colaba", pero a esas alturas, ya hace reir, lo malo es que tambien nos "rascan" las carteras...

    ResponElimina
  6. Uns fan temor, altres lliguen els gossos amb llonganises: " Pagarem menys IVA perquè la part de l’IVA......" . Clar, al paisos que no estan a la UE, l'IVA casi no el noten.... Noruega el tenen al 25 % i, encara que no sigui exemple per a res, Islandia ( 300.000 habitants ), també . No sé si els hem d'agafar de massa referència de paisos que no estàn a la UE amb IVA menor, precisament . Pagarem molt menos IVA i a la vegada podrem pagar la nostra PAC particular, al no contribuïr a la UE. A vore si en una mica de sort paguem menos IRPF i els nostres jubilats cobren més de pensió.....Un xollo, vaja .

    I si ens hem de conformar amb la EFTA què ? Tot és favorable, i el que no ho és, què pasa ? Algún problema ? Qué, què no som els més xulos de tots ?. Esta és la filosofia que sembla imperar . A més, com el deute sobirà que ens tocaria de part proporcional, tampoc el pagarem perquè no serà una separació amistosa, pos milllor que millor.

    Menos mal que lo del transvasament ja ho tenim resolt amb la voluntat del CIU i del PP : Roine. La llastima és no esperar a la separació, ja que llavors no s'atreverien a quedar-se l'aigua més amunt. Com el Tajo, vaja . Com diu Tremosa, sense saber lo del Tajo-Segura.....

    ResponElimina
  7. Assolir la independència tindrà un cost i un sacrifici important per part dels catalans, això ja està clar.

    Quina serà la quantia d'aquest cost? I quan temps trigarem a restablir una situació de normalitat?

    Això és difícil saber-ho per no dir impossible però la POR no ha de ser un llastre per tirar endavant si la gent així ho vol.

    I això te fàcil arreglo #DRETADECIDIR i que cadasqú que decideixi lo que cregue mes oportú, en llibertat i sense polítiques de la por.

    L

    ResponElimina
  8. Recordo que quan el Partit Popular avisaba als dirigents socialistes de què a Espanya començaven a fallar tots els indicadors econòmics (atur, creixement, deute...), els que manaven ens dien que practicavem "el discurs de la por". Poc desprès va venir la crisis econòmica més dura que recordem i set anys desprès encara estem pagant les conseqüències.

    Això és similar, ens titlleu de fer el "discurs de la por", quan simplement ens dediquem a dir les coses tal i com són, sense inventar o amagar res. Per desgràcia, poques vegades ens hem equivocat. Si tu vols sortir d'Europa em sembla molt legítim però és una estupidessa.

    ResponElimina
  9. Gua gua, I amb estúpid! Quan cobrava i pagava amb pessetes, podia viure. Ara, sent europeu (encara no se que vol dir) viure sembla una odissea i una ilíada tot junt sota el regne d'un rei que no vam poder escollir, i que ens el van confitar en una dictadura i re-confitar amb una constitució, en la que anava inclós, si o si, com un esquer per a peix. Los dos primers partits juguen a tirar-se pedres l'un a l'altre mentrestant les "notes" que els hi posa la ciutadania no els hi arriben ni per aprovar. i menys per a beca, que, malgrat tot, es distribueixen els diners ja sigue com a sobresous, dietes, enxufisme i estafes mil, com lo Castor, del que no us atreviu a dir res.
    Saps que Guti, quedat amb els teus advertiments ja que des de que el PP és al govern, ni hi ha més treball, ni més sanitat, ni més educació. Això si els sous son miseriosos com miseriós es el comportament dels polítics.
    Agrament.

    ResponElimina
  10. ..."i"el panorama politico, lo organizo Felipe Gonzalezl, que nos metio en el mogollon Europeo bajo unas aberrantes condiciones, y nadie ni nada puede hacer el milagro, el milagro se conseguira a medida que transcurra el tiempo y los otros europeos se salgan de sus respectivas crisis, entonces ellos nos sacaran a nosotros de las nuestras, por empezar ya hay una cosa esencial para aligerar nuestra particular crisis a nivel nacional, LAS PLAYAS, somos el primer pais de Europa con mas playas limpias, en parte porque las industrias que las embrutecian ya estan inoperantes, eso quiere decir que mas turistas nos vendran de vacaciones a partir de ahora, pues el turismo sera nuestro nuevo motor economico...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta