30 de maig del 2014

Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc omplen des d'aquest divendres Móra d'Ebre d'espectacles i escriptors


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L'espectacle 'Esperit de Vinyoli' d'Aparaulades obrirà aquest divendres a la tarda la setena edició de Litterarum, la fira d'espectacles literaris que durant tot el cap de setmana tindrà lloc a Móra d'Ebre. El certamen se celebra simultàniament amb l'onzena Fira del Llibre Ebrenc, fet que permet reunir en un mateix espai programadors, artistes, escriptors i editorials. Tot plegat portarà una vintena d'espectacles de quinze companyies diferents amb la presència d'un centenar de programadors, a més d'oferir un miler de títols d'autors ebrencs o temàtica ebrenca. L'edició d'enguany arriba marcada per les celebracions de l'Any Vinyoli i el Tricentenari, així com per la recent mort del poeta Gerard Vergés.

La figura de Vergés, precisament, serà objecte d'un homenatge al pont d'arcades de Móra d'Ebre aquest dissabte a la tarda. La seua obra també formarà part d'un dels espectacles de Litterarum, que enguany, per primer cop, trasllada també la seua oferta a la riba del riu Ebre. La Fira del Llibre Ebrenc estarà oberta divendres i dissabte a la tarda, i diumenge al matí. S'hi podran trobar més d'un miler de títols d'autors ebrencs o de temàtica ebrenca i comptarà amb una ludoteca amb activitats per a xiquets i xiquetes fins als dotze anys. La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, serà l'encarregada d'inaugurar oficialment la fira a dos quarts de nou del vespre d'aquest divendres.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta