29 de maig del 2014

El recinte del castell d'Amposta, escenari de la II Festa del Vi Català



AMPOSTA (Montsià).- El recinte del castell d'Amposta serà l'escenari de la celebració, aquest dissabte 31 de maig, de la segona Festa del Vi Català a la Vora del Riu. L'activitat s'allargarà durant tota la jornada i comptarà amb la presència de 24 estands de cellers procedents de set denominacions d'origen, entre d'altres activitats. El president de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, serà l'encarregat d'inaugurar la Festa del Vi Català a la Vora del Riu, dissabte a les 11 del matí. A partir d'aquí es realitzaran activitats durant tot el dia sota el títol Tastos. Així, els participants podran gaudir d'un tast de castells amb una exhibició castellera a càrrec de la Colla Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, un tast de cultura amb la presentació del llibre 'La cuina a la plana' de Jordi Boronat, tastets per als més petits amb tallers a la biblioteca, un tast de rondalla amb l'actuació de Guardet Lo Cantador, un tast a Cegues, o un tast de Terra, aquest últim principal novetat d'enguany.

Josep Borràs, un dels organitzadors de la Festa juntament amb Pep Caballé, explica en què consisteix aquest Tast de Terra, que combina gastronomia i cultura. La segona edició de la Festa de Vi comptarà amb el mateix nombre de cellers que l'any passat, amb 18 que repeteixen i sis noves empreses, procedents de les denominacions d'origen de la Terra Alta i el Montsant. Segons Borràs, l'activitat consisteix en una festa més enllà d'una fira. El Tast de Nit, amb l'activitat Chill Out & Riu, clourà la Festa del Vi Català amb una vetllada a la vora del riu amb música, coctails i bona companyia.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta