29 de maig del 2014

El PSC de Tortosa acusa Bel d'afavorir L'Onada amb el servei d'atenció domiciliària



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa ha acusat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, de beneficiar l'empresa L'Onada amb el servei d'atenció domiciliària (SAT). Segons han explicat els socialistes, que dilluns portaran la qüestió al ple, la concessió del contracte municipal del Servei d'Atenció Domiciliària es troba en suspens per un decret d'alcaldia del 2012. La suspensió es va produir arran de les al·legacions presentades per l'empresa que actualment presta el servei, L'Onada, segons els socialistes, perquè que sembla "que no li anava massa bé el plec que els tècnics municipals havien redactat". Davant aquestes sospites, el regidor del PSC, Enric Roig, ha afirmat o que bé l'Ajuntament governa de forma desastrosa, o que es vol afavorir a una empresa en concret, ja que, en no resoldre's les al·legacions, se li ha adjudicat de facto a l'empresa que ja tenia el servei.

D'altra banda, els socialistes també presenten al ple de dilluns una moció per l'obertura d'un menjador per a nens durant tot el període de vacances escolars. També portaran a debat una nova moció en relació al a zona blava per a la revisió del tràmit administratiu sancionador de l'Ajuntament de Tortosa en les multes de trànsit i d'altres irregularitats en les denúncies de la zona blava.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta