13 de gener del 2014

Santa Bàrbara tindrà el Parc de la Independència en la nova zona verda de la població


SANTA BÀRBARA (Montsià).- L'Ajuntament de Santa Bàrbara urbanitzarà aquest 2014 el Parc de la Independència, tal i com està contemplat a les normes subsidiàries, a la zona verda de baix de la plaça Europa, la rotonda de l’institut. El parc està concebut principalment per passejar i gaudir de la tranquil·litat de la zona, amb bancs i una arbrada important que donaran sensació de relaxament. El nou espai verd ha estat dissenyat pel nou estudi d’arquitectura Més Arquitectura de Santa Bàrbara, i comptarà amb un total de 2.200 metres quadrats.

El Parc de la Independència tindrà diversos espais ben diferenciats, com ara la zona de l’Skate Park, que abastarà una superfície total de 475 metres quadrats; la zona de passeig arbrada, amb un total de 500 metres quadrats; una zona amb escenari i per assistència de públic, que tindrà una superfície de 35 metres quadrats i 260 metres quadrats de platea, i un passeig central que creuarà tot l’espai verd de nord a sud, i que unirà l’institut amb el centre de la població en línia recta.

Segons l'Ajuntament, l’enllumenat programat per al nou espai persegueix el màxim d’eficiència energètica i intenta minimitzar els consums elèctrics. En aquest sentit, tot l’enllumenat s’alimentarà amb llum solar, que combinada amb l’última tecnologia LED ha de suposar un baix cost en les despeses de manteniment del parc. Els treballs aniran a càrrec de la brigada municipal i de veïns en situació d’atur, reforçats amb empreses de la població. Les obres han de començar durant el primer trimestre de 2014 i compten amb un pressupost inicial de 50.000 euros.

L'alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, i el regidor d'Esports, Èric Bel, han felicitat a l’estudi d’arquitectura pel bon treball realitzat i han emplaçat als planers a utilitzar el nou parc. De la mateixa manera, també es dóna compliment electoral amb la construcció d’un espai skate per als més joves.

Imatge Ajuntament de Santa Bàrbara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta