29 de maig del 2014

Els alumnes de l'institut de l'Ametlla de Mar podran obtenir el batxillerat francès



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- A partir de proper curs escolar, l'institut la Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar oferirà el programa Batxibac als seus alumnes. Es tracta d'una oferta de batxillerat amb currículum mixt que possibilita als alumnes obtenir una doble titulació: el batxillerat català i el batxillerat francès. Per aconseguir-ho, els alumnes hauran de cursar un terç de les classes de Batxillerat en llengua francesa i, en acabar, superar una prova externa. El director de l'institut la Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar, Xavier Sánchez, ha explicat que el centre té una llarga tradició pel que fa l'ensenyament del francès.

De fet, ja al curs 1998-1999 el centre oferia una optativa de francès a Batxillerat, que posteriorment es va traduir en crèdits variables a l'ESO i programes internacionals amb contactes amb instituts francesos. Sánchez ha insistit en la importància de formar els alumnes en aquesta llengua, més tenint en compte la tradició del turisme francès a la Cala. L'institut de l'Ametlla de Mar serà l'únic centre de les Terres de l'Ebre que oferirà el programa BatxiBac i un dels 25 que també el faran en tota Catalunya. En aquest sentit, el director dels serveis territorials d'Ensenyament, Antoni Martí, ha destacat la "singularitat" que tindrà el centre de l'Ametlla. L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, també ha destacat que poder oferir aquesta línia de Batxillerat en francès serà "vital" per la Cala i la seva activitat turística.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta