29 de maig del 2014

L'alcalde de Ginestar nega que l'Ajuntament haja perdut el recurs pel Consorci de Residus



GINESTAR (Ribera d'Ebre).- L'alcalde de Ginestar, Josep Maria Domènech, nega que l'Ajuntament hagi perdut el contenciós administratiu que va interposar contra el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, després que aquest li reclamés 56.000 euros per les despeses generades per la seva sortida del Consorci de Residus Ribera d'Ebre-Terra Alta-Priorat el passat mes de juliol de 2013. Domènech ha explicat a Canal 21 Ebre que la interlocutòria de la magistrada del Jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona, que dimarts va fer pública el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí, desestima la mesura cautelar sol·licitada per l'ajuntament de Ginestar perquè l'ens comarcal no pogués demanar al consistori que fes efectiva la quantitat reclamada en concepte de danys i perjudicis, fins que el Jutjat dicti sentència sobre el fons del recurs.

Això, en cap cas, segons l'alcalde de Ginestar, significa que l'Ajuntament de Ginestar hagi perdut el recurs contenciós administratiu interposat contra el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i ha acusat Jardí de "mentir", ja que el procés tot judicial tot just acaba de començar. En aquest context, Domènech ha volgut deixar clar que les declaracions de Jardí "distancien" el municipi de qualsevol acord per tornar a entrar en un futur al Consorci de Residus de la Ribera d'Ebre. Dimarts, en acabar el ple de l'ens comarcal, el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va insistir en la voluntat d'arribar a acords en base el diàleg i la negociació amb l'alcalde de Ginestar, i va tornar a oferir a l'Ajuntament ginestarol la via de la concòrdia per resoldre la seva situació amb el Consorci de Residus.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta