29 de maig del 2014

El comerç del nucli antic, il·lusionat amb les obres del carrer Montcada i plaça del Farols



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, que ja aplega una vintena de membres, s’ha marcat l’objectiu de mantenir el nivell d’activitats que organitzen al llarg de l’any, per poder complementar l’oferta comercial i de serveis de la zona. Per aquest divendres i dissabte han programat els dos primers dies de la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic, que es repetirà el cap de setmana del 6 i 7 de juny. A més, el segon cap de setmana també coincidirà amb una nova edició de l’Artxibarri i amb la celebració dels 20 anys de l’associació de veïns de Santa Clara. El president dels comerciants, Joan Iniesta, ha explicat aquest dijous que els reptes del nucli antic són aconseguir que grans cadenes i també el comerç del tradicional de Tortosa facin una aposta pel comerç del nucli històric.

D’altra banda, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Iniesta ha remarcat que cal continuar fent els deures pendents al nucli antic, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tortosa i amb la Generalitat. En aquest sentit, ha afirmat que l’obertura del pàrquing del carrer Montcada, així com les obres de millora dels carrers Montcada i Bonaire, serà molt important per dinamitzar el comerç del nucli antic. De fet, ha apuntat que esperen fer campanyes de promoció conjunta amb el nou aparcament.

De la mateixa manera, Iniesta ha afegit que la reurbanització de la plaça Montserrat, la popular plaça dels Farols, servirà per connectar la zona de vianants del centre amb la zona de vianants del nucli antic. Una unió molt necessària des del punt de vista comercial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta