30 de maig de 2014

Lluís Soler adverteix de la necessitat urgent de crear el COPATE per iniciar el projecte d'EbreBiosferaTORTOSA (Baix Ebre).- El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha advertit aquest divendres que el retard en la creació del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) està afectant la posada en funcionament de l’oficina de la Reserva de la Biosfera o la lluita contra les plagues de la mosca negra i el mosquit del Delta. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Soler ha insistit que, més enllà de la gestió unificada dels residus, s’està perdent un temps preciós per fusionar els cinc consorcis que actualment tenen els consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià. De fet, Soler ha recordat que el projecte d’EbreBiosfera necessita un paraigües legal per començar a funcionar, i que el COPATE és l’estructura perfecta per fer-ho.

Soler ha explicat que el Consell Comarcal del Montsià està trigant més temps a aprovar els estatuts del COPATE perquè abans ha de ratificar l’adscripció de tot el personal, tenint en compte que és l’organisme amb més fons patrimonial perquè hi aportarà l’abocador del Mas de Barberans. En aquest sentit, el president del Baix Ebre ha assenyalat que l’estalvi que suposarà el COPATE no serà pels ajustos de personal, i ha afegit que volen garantir les condicions laborals dels diversos treballadors.

D’altra banda, Soler ha afirmat que s’han fet una dotzena de versions dels estatuts del COPATE; entre d’altres coses, perquè tots els partits polítics puguen sumar-se a l’acord. En aquests sentit, el president del consell del Baix Ebre ha conclòs que encara confien en què Esquerra vulga afegir-se a l’acord que es va tancar abans de Setmana Santa. De fet, Soler ha sentenciat que el COPATE ha de ser un òrgan de gestió, i no un camp de batalla política.

2 comentaris:

 1. Vostè requereix assistència financera o préstec urgent? i has d'ésser decebut pels bancs. Podem proporcionar una subvenció directa de fins a 5 milions d'euros a les taxes d'interès pràctic per a més informació i requisit de sol • licitud, contactar amb nosaltres via e-mail uspf.associates@gmail.com
  INFORMACIÓN DE DATOS DEL DEUDOR}

  Nombre completo:
  Monto del préstamo necesario:
  Propósito del Préstamo:
  duración:
  Fecha de nacimiento (aaaa-mm-dd):
  Sexo:
  Next of Kin:
  Dirección de la casa:
  Ciudad:
  País:
  Teléfono:
  Fax:
  Móvil / celular:
  Ocupación:
  Ingreso mensual:

  Consideracions.
  Moises Miguelro

  ResponElimina
 2. Potřebujete uver nebo z financování typu jakéhokoli? Byly odmítán SVE Banky kvůli špatnou úvěrovou? Vaig matar nezaplacené účty nebo v dluzích? Mami Dobry splátkový kalendár s nízkou úrokovou sazbou veu výši 2%. Pro vice informaci, kontaktujte Nás cosí prostřednictvím correu Mailu: REMY.CREDIT111@gmail.com~~HEAD=pobj, típ Nasich úvěrových služeb, které vydává

  Formular Žádosti o uver
  Jmena uchazečů: ____________________
  Vyse úvěru es požaduje: __________________
  Doba trvání úvěru: _________________
  Ucel úvěru: _______________________
  Adresa žadatele: _________________
  Povolání: __________________________
  Město: ___________________________
  SAT: __________________________
  Zeme: __________________________
  Pohlaví: _____________________
  Vek: ________________________
  požádat o půjčku pred ......... ..
  Telefonní číslo: ___________________________________
  Contacte: Correu electrònic: REMY.CREDIT111@gmail.com

  ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta