17 de gener del 2008

Montilla porta el consell executiu de la Generalitat a Tortosa

El president de la Generalitat, José Montilla, que ara veig que abans-d'ahir va complir 53 anys, vindrà dimarts que ve a Tortosa, amb l'objectiu de presidir una reunió descentralitzada del consell exectiu de la Generalitat. La sessió començarà a les 10 del matí al Palau Abària, i de fet aquesta és la primera vegada d'aquest mandat que el Govern celebra la seua reunió setmanal fora de Barcelona. Era una qüestió que el govern català tenia pendent amb les Terres de l'Ebre, ja que anteriorment ja s'havia anunciat i finalment la reunió no va celebrar-se, per la sortida d'ERC del primer tripartit. Havia de ser el 10 de maig del 2006. La primera reunió del consell executiu que el tripartit va celebrar fora de Barcelona va ser el 16 de març del 2004 a Tarragona. Amb tot, hi havia el compromís que el primer consell executiu del tripartit es faria a Tortosa. Segons un comunicat difòs ahir, hi haurà una roda de premsa a la biblioteca Marcel·lí Domingo, i un dels acords que es podria prendre serà l'aprovació del Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal.

Foto: Generalitat de Catalunya

14 comentaris:

  1. Espero que esta vegada trobe Tortosa a la primera.

    ResponElimina
  2. Mentres la trobe el xofer...

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. A vore quantes plataformes van a recibir-lo !!!

    ResponElimina
  5. Vindra pel Coll de l'Alba?

    ResponElimina
  6. Pues a mi no m'interessa per a res que vinguen ara. Fins que no ens aprovin la Vegueria a pastar fang tots (PSC-ERC-ICV-CiU-PP-Citizens, etc)

    ResponElimina
  7. lo del coll de l'alba era pujol, home valent i que donava la cara jajajjajajja

    ResponElimina
  8. Benvingut President Montilla!!!!
    Permetim que li doni un consell posis molta colonia que la ciutat de Tortosa fa molta farum a ciri i naftalina, miri com esta la cosa que fins hi tot els ERCs en fan.
    ja ja ja ja ja

    ResponElimina
  9. que faran en "paco el borraxin" o com li antret fa poc "paco xibeques" i tota la tropa que l'envolta.

    Per cert on aparcaran tants de cotxes oficials si venen president i tots els seus consellers!

    ResponElimina
  10. No sóc votant dels socialistes ( i espero no caure mai en aquest parany), però em sembla molt bé que la nostra ciutat sigui quelcom més que el poblet d'Asterix i Obelix. Una cosa es ser còmics i l'altra la realitat de la història.
    M'alegra que vingui Montilla a Tortosa (o el president que sigui) i que en el mapa català siguem més que un forat. Això no és una panacea, però és millor que el no-res que molts sembla que volen

    ResponElimina
  11. Pos me sembla que alguns "emprenyats del sud" volen anar a recibir-lo. Si es aixi jo m'apunto.

    ResponElimina
  12. algú s'apunta per manifestar-se contra el maltracte que segueix tenint la gent i la terra de l'Ebre? perquè molta cosa no ha canviat oi?

    Ara ve Monty a tapar-nos la cara fent una reunioneta del Govern. Què pretén amb això, apropar el Govern a la gent? Que faci el que ha de fer que no és altra cosa que GOVERNAR !!!

    ResponElimina
  13. ...segueix...
    ...terra de l'Ebre?...
    ...oi...
    ...tapar-nos...
    ...faci...

    AU PIXAPINS QUE NO MOS LA FOTRAS!

    ResponElimina
  14. Si els burros en perdo al animal equino que no te res aveure. Si els tortosins fesem lo que els hipocretes salvadors de les constums estrangeres i fosem mes patriotes de la nostra terra avui no parlariem de les cavernes de o locutoris a Tortosa, si no mes be estariem parlan de creixement , al territori de la gent auctoctona i que la funcionalitat de les Terres del Ebre i catalunya juntament amb l'estat español estaria a la altura EUROPEA.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta