17 de gener del 2008

El grup tortosí Sick Room prepara la seua primera maqueta professional

El grup tortosí Sick Room està preparant l'enregistrament de la seua primera maqueta professional, que inclourà sis temes propis, el proper mes de març a l'Alamostudio de Barcelona. Les sis cançons escollides són No trust, Ilusions of Hope, Stolen Soul, I deny, Break the chains i Brother. Un dels temes ha estat composat per Forés, el bateria del grup, mentre que la resta són de Vila, la veu de Sick Room. De fet, ahir Vila, declarat lector de La Marfanta, m'enviava un correu electrònic en què m'informa de l'aparició recent d'una entrevista a Sick Room a la televisió per internet Teveon, dins de l'espai Zona Jove. Per cert, m'ha fet gràcia que Vila em parlés de vostè al missatge, quan només tinc 30 anys, i m'ha fet pensar que cada vegada quedo més lluny d'aquesta Zona Jove... A l'entrevista podreu veure en acció Sick Room i conèixer tots els seus membres: Vila, Forés, el baix Kastello i els guitarres Àlex i Rigo, que comenten que a partir del mes de febrer iniciaran una petita gira pel territori, al costat d'altres formacions metaleres. Per cert, que gràcies al MySpace de Sick Room m'he assabentat avui que Teveon ha començat a penjar els seus vídeos, amb una qualitat més baixa, en un canal propi de You Tube, Teveonvideos. Sens dubte, cal felicitar Teveon per dues coses: primer, per creure en els grups de les Terres de l'Ebre, i després, per compartir els seus vídeos a través de You Tube, cosa que permet incrustrar-los en qualsevol bloc i fer més gran la web 2.0.

6 comentaris:

  1. Fores, no se si llegiras aixo, pero m'he quedat flipat eh, sou los putos amos, pareixeu profesionals i tot parlant aqui a la tele.

    molt be molt be.

    Oriol

    ResponElimina
  2. Sou uns cracks!!! Espero que vos u passeseu molt be grabant la maqueta i a vore si podeu anar fent mes concerts per aquí que prou falta li fa a Tortosa.

    P.D: Fores wapo!! xD

    ResponElimina
  3. Ànim nois!
    A vore si us feu un lloquet en aquest mundillo. Sort!

    ResponElimina
  4. xeics ha quedat molt bé l'entrevista, tant vatros com qui l'ha montada eh!

    ànims en lo circuit de concerts i en la propera maqueta que sigue la primera de més coses grabades :)

    m'agrada que la marfanta també toque tema música, si estàs conectat encara està a la ona jove gustau jeje, lo que vila és molt correcte ell ;)

    a cuidar-se DEU!

    ResponElimina
  5. quina entrevista més ben montada! a veure si va be tot això de la maqueta i podeu fer una mini gireta per els poblets...bueno de moment ja em anat al Pinell, a Fortanete...molts anims!!

    ResponElimina
  6. enhorabona nois!! que tingueu molta sort i que vos vaigue molt be la grabacio!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta