13 de juny del 2014

La nova biblioteca de Sant Carles de la Ràpita obrirà al públic el 17 de juny


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- La nova biblioteca de Sant Carles de la Ràpita obrirà les portes a partir del proper dimarts, 17 de juny, tot i que serà inaugurada oficialment més endavant. L’alcalde de la població, Joan Martín Masdéu, ha explicat aquest divendres a Canal 21 Ebre que la biblioteca havia obert provisionalment aquests dies per donar servei als estudiants que preparaven la Selectivitat, però que a partir de la setmana que ve podrà obrir al públic en general. En aquest sentit, Masdéu ha recordat que el camí per poder disposar de la biblioteca ha estat molt llarg, ja que va ser necessari refer el projecte. La biblioteca de la Ràpita començarà amb 18.000 llibres, un miler d’audiovisuals i més de 1.000 discos.

D’altra banda, l’alcalde de la Ràpita també ha afegit que gairebé estan enllestides les obres d’ampliació de l’institut Alfacs, uns treballs que està executant el Departament d’Ensenyament. Segons Masdéu, la Ràpita podrà començar el curs 2014-2015 amb l’institut en unes condicions òptimes, des del punt de vista del servei als alumnes.

De fet, Masdéu ha afirmat que haurà estat el govern de CiU el que haurà executat, durant aquest mandat, obres tan importants com el Museu del Mar, la biblioteca, la interconnexió de dipòsits, el centre de rehabilitació i la mateixa ampliació de l’institut. A més, també ha detallat l’actuació per renovar la xarxa de sanejament dels carrers Mare de Déu de la Ràpita, plaça del Cóc i Parc de Garbí. En canvi, l’alcalde rapitenc s’ha mostrat inflexible amb l’empresa que està realitzant les obres del nou auditori, perquè l’Ajuntament no està disposat a assumir el sobrecost de més de mig milió d’euros que ha acumulat el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta