6 de juny del 2014

Més de 500 participants en la cinquena edició dels Jocs Esportius de la Gent Gran


TORTOSA (Baix Ebre).- El pavelló firal de Remolins ja estat l'escenari, aquest divendres, de la cinquena edició dels Miquelímpics, els Jocs Esportius de la Gent Gran, que organitza la Residència Diocesana d'Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa. Un fet destacable d'aquesta edició és l'alt índex de participació, que enguany assoleix la xifra de 29 centres amb més de 500 participants del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta, Ribera d'Ebre, Priorat i Baix Camp. El President del Patronat de la Residència Diocesana d'Ancians Sant Miquel Arcàngel, mossèn Josep Maria Membrado, ha destacat que aquests jocs esportius representen un dia d'esbarjo i convivència per a tots els ancians que hi formen part.

A banda de l'alta participació, una altra novetat d'enguany ha estat l'entrega simbòlica de la torxa olímpica als representants de la Residència d'Avis d'Amposta, del grup Sagessa, que serà l'encarregada de l'organització de les properes edicions dels Jocs Esportius de la Gent Gran. Durant tot el matí s'han realitzat proves de bitlles, 'La Torre més alta', mímica, 'A plegar roba' 'Busca-busca' i 'anelles'. També, ha tingut lloc un dinar i ball per a tots els assistents i l'acte de cloenda, on han assistit el bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la delegada territorial de Benestar Social i Família, Manolita Cid, així com altres càrrecs del grup Sagessa.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta