1 de juliol del 2014

La Fundació Terra Alta Segle XXI prestarà el servei de rehabilitació des del CAP de Gandesa


BATEA / GANDESA (Terra Alta).- La Fundació Terra Alta Segle XXI oferirà el servei de rehabilitació des del CAP de Gandesa a partir d'aquest dimarts 1 de juliol, un cop el Departament de Salut ha acceptat la seua proposta de prestar-lo a l'únic centre homologat de la Generalitat, que és precisament aquest CAP. D'aquesta manera, "es dóna compliment a l'auto del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona davant la impossibilitat d'oferir el servei de rehabilitació ambulatòria i logopèdia a la comarca en el centre que l'entitat té ubicat a Batea", tal com ha explicat el director territorial de Salut, Albert Gómez. L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, va ordenar el cessament del servei per manca de llicència d'activitats.

Pel que fa al servei de rehabilitació domiciliària, la Fundació Terra Alta Segle XXI continuarà mantenint el servei habitual als domicilis. Una situació que es mantindrà fins que es conegui la resolució del recurs contenciós administratiu plantejat per la fundació.

El 12 de juny transcendia que el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona havia ratificat la suspensió del servei de rehabilitació que prestava la fundació a Batea. L'entitat havia sol·licitat a la jutgessa que suspengués cautelarment l'efectivitat de la mesura presa per l'alcalde, Joaquim Paladella, ordenant el cessament del servei per manca de llicència d'activitat.

La interlocutòria, que justificava la necessitat de fer prevaldre els interessos públics i els de tercers, considerava que l'Ajuntament havia d'impedir el funcionament d'activitats que s'exerciten "de forma clandestina" i es duen a terme en instal·lacions que "no compleixen la normativa tècnica en matèria de seguretat".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta