21 d’agost de 2014

Amposta comença les obres de la reforma integral del carrer Major i plaça de l'AjuntamentAMPOSTA (Montsià).- L’empresa constructora GICSA ha iniciat les obres de millora i remodelació del carrer Major i la plaça de l’Ajuntament d’Amposta. Els treballs consistiran en la millora del ferm amb una calçada a un únic nivell amb llambordins, la renovació de l’enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà i elements de jardineria. Les obres també s’aprofitaran per millorar les xarxes d’aigua i clavegueram, així com per soterrar el cablejat de l’enllumenat públic, pluvials, i preparar les canonades per a futurs soterraments de línies.

En declaracions a Canal 21 Ebre, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que amb aquesta actuació es vol continuar amb la millora del nucli antic. Així, ha detallat que l’actuació se suma a la realitzada als carrerons i als carrers Sant Isidre, Sant Roc, Ataülf, Covadonga, Pelai i del Fossat.

El carrer Major, a petició dels veïns de la zona, es convertirà en carrer de prioritat invertida i sense zones d’aparcament. Així, només tindrà zones de càrrega i descàrrega. Ara bé, les obres però han aixecat una certa polèmica entre alguns veïns que han mostrat la seua disconformitat amb el color del ferm del carrer i amb el model de les faroles que s’hi instal·laran, a la vegada que demanen alguns canvis de direcció a la zona centre de la ciutat.

L’alcalde d’Amposta ha manifestat que les obres es realitzen amb el consens de la majoria del veïns amb els quals s’han reunit fins a sis vegades per tal de recollir aportacions que es puguin implementar en el projecte realitzat pels tècnics municipals. La inversió és de 204.000 euros i el termini d’execució és de 20 setmanes. Ferré ha insistit en la importància de complir amb aquest termini per no minorar el pressupost d’inversions de l’any 2015. D’altra banda, i paral·lelament, s’està redactant el projecte de transformació en zona de vianants dels carrers Sant Ramon i Sant Antoni, també al nucli antic de la ciutat.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta