11 d’agost del 2014

Bel rebutja les crítiques de PSC i ERC per la falta de menjadors infantils durant l'agost



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha volgut replicar aquest dilluns les crítiques del PSC i d’ERC pel tancament dels menjadors infantils d’estiu. La setmana passada, els socialistes van denunciar que l’Ajuntament havia tancat aquests menjadors socials durant el mes d’agost, tot i que el mateix 4 d’agost havia publicitat la signatura d’un conveni amb l’Obra Social de ‘la Caixa’. També els republicans van exigir el restabliment urgent dels menjadors infantils, tenint en compte que durant el juliol fins a 120 xiquets i xiquetes han rebut una alimentació adequada gràcies a la col·laboració d’entitats públiques i privades com Espai Blanquerna, creu Roja, Càritas i Tortosasport.

Però Bel ha assegurat que no es pot tancar el que abans no existia, i ha defensat que ha estat el govern de CiU el que ha promogut aquest tipus de menjadors. De fet, ha acusat el PSC i ERC d’anar a rebuf de la seua acció de govern.

En declaracions als mitjans de comunicació, Bel ha afirmat que ni el PSC ni ERC tenen “autoritat moral” per criticar la política del govern de Tortosa sobre els menjadors infantils d’estiu. De fet, els ha acusat de “falta d’idees” i d’oportunisme polític.

L’alcalde ha insistit que l’Ajuntament ha preferit garantir el menjar per a 120 xiquets al juliol, en lloc de fer 60 al mes de juliol i 60 més a l’agost. El motiu principal és que els menjadors s’han vinculat a campus i altres activitats d’estiu que tenen el suport de voluntaris, i que només s’organitzen durant el mes de juliol.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta