7 d’agost del 2014

El nucli antic de Tortosa reclama la reobertura de CatalunyaCaixa, tancada 'per horari d'estiu'


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric de Tortosa ha denunciat aquest dijous el tancament temporal de l’oficina de CatalunyaCaixa de la plaça Pont de Pedra, una de les dues oficines que funcionen al nucli antic de la ciutat. La sucursal de CatalunyaCaixa es troba tancada “per horari d’estiu” del 4 al 22 d’agost, però els veïns ho van saber d’un dia per a l’altre i per un cartell enganxat a la porta de l’oficina. De fet, són molts els clients de CatalunyaCaixa que, tres dies després del tancament per vacances, encara avui acudeixen a l’oficina pensant-se que la trobaran oberta. El president de l’entitat veïnal, Josep Baubí, ha explicat que aquesta situació tan lamentable no s’havia produït mai, i ha recordat que molts dels usuaris d’aquesta oficina són gent gran que tenen dificultats per anar a les altres oficines que CatalunyaCaixa té a Tortosa.

Després de reclamar la seua reobertura, Baubí ha insistit que la sucursal de la plaça Pont de Pedra és una oficina de barri. De fet, ha recordat que també atén els clients de Remolins des que, amb l’esclat de la crisi i la fusió de les caixes, CatalunyaCaixa va decidir tancar l’oficina que l’antiga Caixa Tarragona tenia a la plaça de la Immaculada.

Fins ara, a part de CatalunyaCaixa, només “la Caixa” té una oficina al nucli antic de Tortosa, a la plaça Agustí Querol. En aquest sentit, el president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric ha alertat que aquest tancament per vacances podria ser el preludi del tancament de l’oficina de la plaça Pont de Pedra, ara que CatalunyaCaixa ha estat adquirida pel BBVA. Finalment, Baubí ha reiterat que les retallades en personal que s’han fet a CatalunyaCaixa no justifiquen el tancament per vacances d’estiu d’una oficina que dóna servei a tot el nucli antic de Tortosa.

Imatge Sílvia Alarcón

1 comentari:

  1. ...bueno, hay pueblos que la unica oficina bancaria que tenian era CATALUNYA CAIXA, y la pobre gente se ha quedado sin sitio para cobrar o pagar, han de hacer unos cuantos kilometros para hacer tales cosas, concretamente esa oficina se que se cerrara, los bancos son asi de inhumanos, el BBVA, a lo sumo pondra una sucursal en Ferreries, Remolins se quedo sin oficina, es una lastima que La Caixa, donde estaba Caixa Tarragona, cerca ponia una oficina, en Remolins se negaron en redondo, motivo: pues que los señores constructores no tocaron para nada a La Caixa, en cuanto a los creditos se refiere, y eso ha sido un castigo para la gente de Remolins, como si esa gente que en el barrio vivimos tenemos o hubo relacion con los señores constructores que construyeron en Remolins, que por cierto, Caixa Tarragona puso oficina al lado donde esta el cuartelillo (o Casa) de la Policia Local (antigua Policia Municipal) de Tortosa, y esa oficina bancaria de Remolins, habiendo unas ordenanzas municipales sobre "barreras arquitectonicas", el constructor con el conchabamiento de las "autoridades" de Caixa Tarragona, se las saltaron y los minusvalidos, señoras con niño/a pequeño/a, que tenia un cochecito bebe, no podian acceder con comodidad a dicho local, en fin señor periodista, señor Baubi, asi estan las cosas..., ademas señor Baubi, usted ve claro que las entidades bancarias en aprietos economicos la administracion les inyecte millones y millones, para salir a flote, y despues por una miseria las vendan, en fin para mi eso es MAFIA pura y simple...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta