7 d’agost del 2014

L'Assemblea Nacional Catalana activa la campanya 'Ara és l'hora' per convèncer els indecisos de l'Ebre


XERTA (Baix Ebre).- Les Terres de l’Ebre també s’han activat amb la campanya “Ara és l’hora”, de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una campanya que s’ha engegat amb l’objectiu d’arribar a convèncer uns 500.000 indecisos a través de la mobilització de l’independentisme. Aquest dimecres, una quarantena de territorials de l’ANC de la regió de les Terres de l’Ebre s’han reunit a Xerta per assistir a la presentació a càrrec d'Oriol Soler, director de la campanya, i d'Ignasi Termes, coordinador de la comissió d’actes nacional de l’ANC. En aquest sentit, l'acte ha servit per informar a les diferents territorials de quin és el camí a seguir des d’ara i fins al 9 de novembre.

“Per tal d’assolir una majoria social a favor del sí – sí, i d’aquesta forma garantir una victòria inapel·lable a la consulta, des de l’ANC hem d’arribar a convèncer a mig milió d’indecisos i això ho aconseguirem a través de la mobilització d’un mínim de 100.000 voluntaris”, ha manifestat Soler. La campanya no s’ha presentat oficialment a les Terres de l’Ebre fins aquesta setmana, però la coordinadora de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Irene Fornós, ha recordat que des del territori ja estan portant a terme actuacions com la que van realitzar fa un parell de setmanes a la platja del Trabucador, des d’on es va enviar un missatge a Europa i al món expressant la voluntat dels catalans de poder votar el proper 9 de novembre.

Dintre d’aquesta campanya, l’acte estrella serà la “V” que es realitzarà l’11 de setembre a Barcelona, on la gent de les Terres de l’Ebre hi serà present al tram 2. Enguany, com l’any passat, tots els que tinguen pensat participar-hi s’hauran d’inscriure prèviament a la pàgina web www.araeslhora.cat, ja que d’aquesta forma es podrà distribuir la gent de forma equitativa entre els 73 trams de la “V” i així garantir que a tots hi haurà la gent necessària per assegurar-ne l’èxit.

Tanmateix, per facilitar el desplaçament fins a Barcelona, des de les Terres de l’Ebre sortiran una vuitantena d’autocars organitzats per les diferents territorials de la regió, i que a hores d’ara ja estan vora al 35% d’ocupació. En aquesta línia, Fornós ha fet una crida als ebrencs i a les ebrenques animant-los a participar de la “V” que es realitzarà el proper 11 de setembre a Barcelona. "Aquest any ens toca desplaçar a nosaltres, i hem de deixar el llistó ben alt omplint el tram 2 de gom a gom", ha conclòs Fornós.

Imatges ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta