7 d’agost del 2014

EL PSC de Tortosa denuncia que els menjadors infantils d'estiu han tancat a l'agost


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha lamentat aquest dijous que els menjadors per infants hagen tancat a l’agost. “És intolerable que CiU deixi sense servei a 120 infants que estan patint les dures conseqüències de la crisi econòmica”, ha afirmat el portaveu i candidat del PSC de Tortosa, Enric Roig. “La fam no fa vacances, i això ho hauria de saber l’alcalde”, ha afegit Roig, tot denunciant la "poca sensibilitat" del govern municipal amb els xiquets i xiquetes de la ciutat que no tenen garantit un àpat diari. Roig considera que el govern de CiU vol "amagar" la pobresa infantil a Tortosa.

Per a Roig, es fa difícil entendre la “doble moral” del govern de CiU, que el passat 4 d’agost, "just quan ja havien tancat els menjadors escolars d’estiu", va publicar una nota de premsa anunciant la signatura del conveni acordat amb l’entitat bancària pels mesos d'estiu. “Es tracta d’una nova acció propagandística de Ferran Bel, destinada a enganyar, una vegada més, a tots els tortosins i tortosines i efectuada el mateix dia que els infants es quedaven sense menjador, el qual és ignominiós”, sentencia Roig.

El PSC recorda que, després de les seues queixes, el govern de CiU va anunciar l’obertura de dos menjadors per a infants per al mes de juliol, que van donar menjar a 120 infants canalitzat mitjançant campus i casals d’estiu. Però aquest projecte -finançat per una entitat bancària i amb la col·laboració d'entitats del municipi- hauria finalitzat al mes d’agost. “No entenem com un projecte, que es diu que ha doblat el número de nens respecte al mes passat, s’acabi així de sobte al mes d’agost” explica Roig. "Els menjadors escolars a l'estiu haurien de ser una iniciativa sense color polític que hauria de ser de tots els grups de l’Ajuntament, una iniciativa pensada per aquelles famílies assolades per la crisi econòmica”, conclou el regidor del PSC.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta