5 d’agost del 2014

El PSC preguntarà al conseller de Salut pel cas del servei de rehabilitació de Batea


BATEA (Terra Alta).- El grup parlamentari del PSC ha entrat una bateria de preguntes al govern català sobre l’adjudicació i la contractació del centre de rehabilitació a Batea i de la Terra Alta a la Fundació Terra Alta Segle XXI. La diputada Núria Segú ha explicat que volen conèixer l’opinió del conseller de Salut, Boi Ruiz, sobre si l’actuació del departament de Salut, el CatSalut i de l’Institut Català de la Salut (ICS) en tot el que fa referència a l’adjudicació i contractació dels serveis de rehabilitació a Batea i a la Terra Alta. I especialment, si les diferents decisions preses s’han ajustat a la legalitat vigent. 

El PSC també ha sol·licitat còpia dels informes que van servir perquè el director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre garantís la seguretat de les persones usuàries a les instal·lacions que la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI té a Batea, i que havien estat clausurades per l’Ajuntament per incompliment de la normativa. Uns informes en què no apareix la signatura de cap responsable. I també demanen una còpia del conveni subscrit entre la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI i l’ICS, i dels preceptius informes que l’avalen. El grup socialista també reclama la relació mensual dels anys 2013 i 2014 de les factures realitzades per la fundació al CatSalut, i vol conèixer l’opinió del departament sobre l’oferiment reiterat de les instal·lacions municipals per part de l’Ajuntament de Batea perquè es pogués donar el servei a la residència d’avis, a la vegada que es garantia la seguretat dels usuaris.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta