8 d’agost del 2014

ERC demana el restabliment urgent dels menjadors infantils d'estiu a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal d’ERC ha reclamat el restabliment urgent dels menjadors infantils d’estiu a Tortosa, un programa que ha quedat sense continuïtat amb l’arribada del mes d’agost. Els republicans han recordat que durant el juliol fins a 120 xiquets i xiquetes han rebut una alimentació adequada gràcies a la col·laboració d'entitats públiques i privades com Esplai Blanquerna, Creu Roja, Càritas i Tortosasport, amb el suport de l'Obra Social 'la Caixa'. Una iniciativa que ERC considera imprescindible en un context de greus dificultats econòmiques per a moltes famílies.

Per tant, els republicans s’han sumat a les peticions que han fet des del PSC perquè l'Ajuntament de Tortosa prioritze la cobertura de les necessitats bàsiques dels infants, i que es done continuïtat al programa de menjador també durant el mes d'agost. També recorden que la pobresa infantil és una greu problemàtica que afecta el 23,7% dels menors del país, amb un impacte important a la ciutat. A ERC de Tortosa no entenen com és possible que el servei no haja tingut continuïtat a l’agost, quan la majoria d’institucions sí que el mantenen durant aquest mes, com per exemple els ajuntaments d'Amposta, Reus o Tarragona, o el Consell Comarcal del Baix Ebre, que ofereix servei de menjador a Deltebre i Roquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta