7 d’agost del 2014

Amposta reforça la seguretat durant els més de 40 actes taurins de les festes majors



AMPOSTA (Montsià).- Els matins, tardes i nits de les Festes Majors d’Amposta acolliran més d’una quarantena d’actes taurins a la plaça i carrers del municipi. La ciutat taurina per excel·lència a les Terres de l’Ebre segueix apostant pels bous, però aquest any ho fa també per la seguretat, augmentant, d’aquesta manera, en un 50% la cobertura d’atenció mèdica i de control dels espais taurins. L’alcalde de la població, Manel Ferré, ha explicat de forma detallada com s’han distribuït els diferents actes i ha remarcat que la tradició taurina segueix encara molt activa a les Terres de l’Ebre.

El pressupost d’enguany, tot i l’augment d’inversió en matèria de seguretat, se situa al voltant dels 70.000 euros. Tot i això, el regidor de governació d’Amposta, Josep Garriga, ha remarcat que, per celebrar aquests actes, la inversió real que es fa en infraestructures s’ha de calcular a llarg termini. La plaça de bous d’Amposta acollirà en dies normals unes 4.500 persones, però s’espera que durant la nit de dissabte s’hi puguem comptar fins a 7.000 espectadors. Dissabte a la nit, la més desitjada pels afeccionats, es produirà la desencaixonada de sis bous, els quals seran coprotagonistes en el concurs d’emboladors on hi participaran cinc colles, d’entre elles la d’Amposta, i on enguany hi haurà com a novetat una colla de dones emboladores.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta