7 d’agost del 2014

Manel Ferré aposta per la ‘regeneració’ de CiU sense oblidar el llegat de Pujol com a president de Catalunya



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, ha assegurat aquest dijous que la confessió de Jordi Pujol l’ha afectat profundament, tenint en compte que l’expresident de la Generalitat va ser un referent polític. Ferré ha explicat que el reconeixement públic de frau fiscal de la família Pujol li ha provocat sentiments com ara “pena” i “frustració”, però no ha volgut parlar de “ràbia”. De fet, ha remarcat que encara cal una mica més de perspectiva en el temps, per poder diferenciar aquesta qüestió personal i la seua trajectòria com a president de la Generalitat durant 23 anys. En aquest sentit, Ferré ha recordat que l’etapa de Pujol va permetre assolir el màxim nivell de progrés i d’autogovern per a Catalunya.

En declaracions a Canal 21 Ebre, Ferré ha assenyalat que Convergència i Unió té la força necessària per continuar liderant el “projecte de país”. Però l’alcalde d’Amposta ha advertit que la paraula “refundació” no és la que li sembla més adequada, i ha apuntat que el que més necessita CiU és una “regeneració”. De fet, Ferré ha destacat la solidesa del lideratge d’Artur Mas, tant al capdavant del partit com de la Generalitat.

Quant a les mesures que caldria prendre per “regenerar” CiU, l’alcalde d’Amposta ha recordat que fa temps que el president Mas parla de fomentar l’acció de govern en la recuperació econòmica, en la justícia social i les polítiques progressistes, i en la transparència. En aquest últim punt, Ferré ha recordat que el govern de Mas ha impulsat una llei de transparència per regenerar la vida política catalana.

 Finalment, l’alcalde ampostí ha remarcat que els aparells de l’Estat espanyol fa temps que treballen per donar “munició” als que volen “torpedinar” el procés nacional i la celebració de la consulta del 9 de novembre. Per tant, Ferré ha afirmat que cal diferenciar el cas Pujol i el procés sobiranista, i ha tornat a reivindicar la necessitat de posar les urnes per conèixer democràticament l’opinió de la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta