22 d’agost del 2014

L'alcalde d'Ascó i els membres del govern de CiU i PSC anuncien que no repetiran a les municipals del 2015



ASCÓ (Ribera d'Ebre).- L’alcalde d’Ascó, Rafel Vidal, va escollir l'acte del pregó de Festes Majors per anunciar que no es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals del 2015. Davant de centenars de veïns del poble, Vidal va afirmar que d’aquesta manera donarà compliment al compromís de no ocupar el càrrec més de vuit anys. L’alcalde d’Ascó considera que, després de dos mandats al capdavant de l’Ajuntament, ha arribat l’hora que gent jove faci un pas endavant i es renovi tot el govern en benefici del poble. De fet, va explicar que cap membre de l’actual equip de govern format per CiU i el PSC es tornarà a presentar a les propers eleccions municipals.

En el seu discurs, Vidal va fer un repàs de l’acció desenvolupada pel seu equip de govern en els darrers vuit anys. L’alcalde d’Ascó va destacar especialment el fet d’haver aconseguit eixugar tot el deute municipal i que l’Ajuntament tingui una economia sanejada. També va posar de manifest l’impuls a les polítiques socials, al foment de l’ocupació i diversificació de l’economia, i la dinamització del polígon industrial. En aquesta línia, Vidal va lamentar que “l’alta política” els impedís aconseguir el magatzem temporal centralitzat de residus nuclears (MTC), tot insistint que hagués estat una “oportunitat” per al poble. L’alcalde d’Ascó va afirmar que haver ocupat el càrrec havia estat un “honor”, i va assegurar que la principal tasca del futur equip de govern serà fer que el poble continuï progressant sobre la base de l’honestedat i la transparència amb què s’ha treballat els darrers vuit anys.

Vidal va assolir l’alcaldia d’Ascó l’any 2007 fruit d’un pacte de CiU amb el PSC. Un pacte que es va reeditar l’any 2011 amb quatre regidors de CiU i un del PSC.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta