19 d’agost de 2014

Normalitat amb restriccions a Batea, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs en les primeres hores amb camions cisterna


BATEA (Terra Alta).- La Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs i Batea, a la Terra Alta, mantenen la normalitat durant les primeres hores que reben subministrament d'aigua amb camions cisterna. Els ajuntaments han fet bans i, fins i tot, assemblees informatives a la població per demanar que només es faci servir l'aigua estrictament necessària. Entre altres mesures, l'Ajuntament de Batea, per exemple, ha tancat la piscina municipal, han deixat de rajar fonts, i han tancat rentadors de cotxes. També es demana a la ciutadania que no regui els jardins. Amb l'aportació dels camions cisterna es garanteix l'aigua per a consum de boca i ús domèstic i també per les granges i explotacions agràries que hi ha a la zona.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta