5 d’agost del 2014

PSC, ERC, ICV i PP reproven l'actitud de l'alcalde de Tortosa per acusar-los de 'pobresa intel·lectual'


TORTOSA (Baix Ebre).- Els grups municipals del PSC, ERC, Iniciativa-Entesa per Tortosa i PP han emès aquest dimarts un comunicat conjunt, per “reprovar” de forma pública l’actitud de l’alcalde, el convergent Ferran Bel. Els grups de l’oposició consideren que Bel va insultar de forma oberta, i sense retractar-se, el conjunt dels membres que conformen l’oposició, en afirmar que tenen “pobresa intel·lectual”.

El comunicat està signat per Enric Roig (PSC), Josep Felip Monclús (ERC), Jordi Jordan (ICV) i Xavier Dalmau (PP), que assenyalen que, en lloc de disculpar-se i demanar que les seues paraules no constessin en acte, Bel va intentar “ridiculitzar” els membres escollits democràticament pels tortosins i tortosins. De fet, també recorden que Bel ja havia fet aquestes declaracions a través dels mitjans de comunicació en diverses ocasions, i que ahir ho va fer de forma oberta, “convençut com està que la majoria absoluta li dóna màniga ampla per fer i desfer”.

Segons els grups de l’oposició, aquesta actitud és “impròpia” de qui és la màxima autoritat a la ciutat, i a la vegada denota “les mancances i temors d’un alcalde que no ha sabut gestionar l’ampli suport que li va donar la ciutadania de Tortosa”. Els quatre grups també acusen Bel d’haver acabat amb el “fair play” polític que tradicionalment imperava a Tortosa, on no es faltava al respecte ni s’emprava la desqualificació personal. “Finalment recordar-li al senyor Bel que pobresa és sinònim de mancança, escassedat i insuficiència. Adjectius amb els quals nosaltres qualificaríem la gestió de Bel, però mai la seva intel·lectualitat com a persona o polític”, conclou el comunicat.


4 comentaris:

  1. Com ja he dit en altres ocasions, l’actitud del govern convergent de Tortosa és un actitud dèspota i caciquil, més pròpia d’un partit decimonònic que d’un partit modern del segle XXI. Ara bé, potser és lògic tenint en compte que parlem de CiU, un partit que és més semblant a un clan familiar mafiós que a una associació política.

    ResponElimina
  2. És lamentable que una ciutat com Tortosa estigue governada per personatges caciquils d'este tipo...

    ResponElimina
  3. Alguns ni ténen pobresa intel·lectual ni de l'altra, encara que l'amaguin més de 30 anys ...

    De totes maneres, jo no veig per cap lloc que el Sr. Fer-ho Bé hagi canviat darrerament el seu "estil"... Sempre ha estat el mateix ... Deu ser cosa de l'ADN ...

    ResponElimina
  4. El caciquisme tortosí encara està viu,però Bel segueix tenint gran acceptació entre molts de tortosins (sobretot l'ala més conservadora de la societat tortosina, molt nombrosa e influent encara) tot i que tracta a l'oposició d'una manera totalment despectiva i amb una mala educació notable, és un alcalde que sol estar a peu de carrer, i es fa veure molt, cosa que a molta gent li agrada...la llastima és que no té cap oponent que tingue carisma suficient per traure'l de la trona...i aixi va Tortosa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta