11 d’agost del 2014

Un incidència mecànica abans de sortir de Tortosa obliga els passatgers a canviar de tren a l'Aldea




TORTOSA (Baix Ebre).- Renfe ha suprimit un tren de la R16 que cobria el trajecte entre Tortosa i l'Estació de França (Barcelona) per una incidència mecànica. Segons ha informat l'operadora, s'ha aturat la màquina a L'Aldea-Amposta. El comboi, que havia de sortir a les 7:48 de la capital del Baix Ebre, ha arrencat ja des de Tortosa amb 35 minuts de retard per la mateixa avaria. Renfe recol·locarà els passatgers que l'ocupaven al següent tren que cobreix la línia, a les 9.30, i per tot plegat els viatgers del tren avariat acumularan una hora de retard en arribar a Barcelona. Segons Renfe, l'aturada d'aquest vehicle no altera la circulació de la línia ni de la resta de la xarxa.

Via ACN

6 comentaris:

  1. Des de Barcelunya no poden continuar obviant aquesta situació que es repeteix contínuament. Ahir en una discussió per Twitter dos catalans de raça em van situar Tortosa a la Franja de Ponent (l'una) i a la Comunitat Valenciana (l'altre), mentre una tercera persona (tertuliana d'alguns debats televisius) em deia que era "foraster" per parlar en tortosí.

    L'agravi comparatiu amb Girona o amb el Barcelonès no es pot continuar suportant. Sols venen per omplir els trams de la via catalana i per demanar el vot, la resta de l’any s’obliden de natros, fins que tornin a necessitar-nos per assolir els SEUS objectius de país.

    ResponElimina
  2. Gutijaume, hauries de donar més dades. Sobre tot de la tertuliana .
    De totes maneres, això de l'oblit no és cosa només de Barcelona. Madrid ( ara amb el PP ), amb l'excusa de que les Terres de L'Ebre no són un territori reconegut en la divisió territorial a l'estat, l'oblit també és patent . Només existeix Tarragona província. I els vots provincials ja sabem on són.

    ResponElimina
  3. Saps molt bé que durant l’època que el Partit Popular treia bons resultats a Tortosa, les coses tenien un altre color a la capital de les Terres de l’Ebre. Ara ja no sabem ni si som capital de res.

    Per cert, la tertuliana és @MiriamNoguerasN

    ResponElimina
  4. ..`por de pronto, las tierras del Ebro, es un conjunto de poblaciones, Tortosa es su capital, pero el recorrer social y modernidad, ha de ser pareja a todos los pueblos del territorio de "las tierras del Ebro", afortunadamente el partido popular de esta zona, va de capa a caida, antes todos o casi todos los grandes patronos de la zona (concretamente de Tortosa) eran de la cupula del PP, y cuando llegaban unas votaciones ellos calculaban que en el punto "A", en el punto "C" (el "b" sabian que era feudo socialista) tenian tantos "trabajadores", calculando de que cada trabajador tenia mujer, tenia padres o suegros, o hijos de mas de 18 años..., en punto"A": X votos, y en punto"C". X votos, si sacaban sus apreciaciones o mas, no pasaba nada, todo viento en popa..., pero si el numero de votos era menor o casi ningun voto, reunian a "sus" trabajadores y les decian: -despediros no os despidiremos, pero hasta las proximas votaciones ningun otro habitante de vuestro pueblo entrara a trabajar en esta empresa, y asi en proximas elecciones se sacaba el numero pensado de votos, esto esta pasando a Galicia y a otros lugares...

    ResponElimina
  5. Sr. Solé, jo i molts tortosins debem ser daltònics, perquè fa molts i molts anys que la nostra estimada ciutat la veiem del mateix color, mani qui mani ...

    I aquest color és d'un gris esmorteït, sense vivacitat ni espenta ....

    ResponElimina
  6. Pos li tinc que donar tota la raó.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta