7 de novembre de 2014

Alcaldes i càrrecs electes de Roquetes, l'Aldea i Móra d'Ebre signen la denúncia política contra l'Estat espanyol i a favor del 9-NROQUETES (Baix Ebre).- Els alcaldes i els càrrecs electes dels ajuntaments de Roquetes i de l'Aldea, al Baix Ebre, i Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, han signat aquest divendres al migdia la denúncia política contra el govern espanyol dirigida a les Nacions Unides, al Parlament Europeu, la Comissió Europea i la Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa. El document sol·licita a aquests organismes que duguen a terme les "actuacions necessàries per garantir que el poble català puga decidir, democràticament, el seu futur polític", i denuncia que l'Estat espanyol és el responsable de vulnerar el dret del poble català d'exercir la democràcia a través d'una consulta.

En aquest sentit, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas (ERC), ha encoratjat la resta d’ajuntaments de Catalunya a realitzar el mateix gest, tot esperant que puga tenir la repercussió internacional necessària perquè els catalans no tinguen més impediments a l’hora d’expressar la seva voluntat. Gas també ha aprofitat l’ocasió per fer una crida als ciutadans votar el proper diumenge 9 de novembre, i expressar de manera “pacífica i democràtica” quin futur volen per Catalunya.

Via Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. Mai podre entendre com pot ser que els politics de les terres del ebre facin el joc als de barcelona, malgrat que aquets ultims han perjudicat sempre els seus interesos, servilisme, caciquisme o estupidesa?, que algu em digui

    ResponElimina
  2. ...mas que nada, el caciquismo esta en esas tierras, siempre les ha interesado no estar de acuerdo con Barcelona, pues no los podian sobornar, ves en Madrid, ya era mas facil el llevarles el cesto lleno de productos horticolas y traerse los chanchullos a cambio y asi por los siglos de los siglos perdurar su casta...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta