20 d’abril del 2006

El tortosí Andreu Castro, a la nova comèdia de Telecinco

L'actor tortosí Andreu Castro serà un dels personatges de Tirando a dar, la nova sèrie que Telecinco estrenarà la nit del diumenge, 23 d'abril, per substituir 7 Vidas. De fet, Tirando a dar, també és una comèdia coral, però ambientada en una companyia d'assegurances. La sèrie, que està protagonitzada per Àlex Angulo (El día de la Bestia, Periodistas), Fernando Guillén Cuervo (Airbag, Javier ya no vive solo) y Pablo Puyol (Un paso adelante) serà la nova incursió d'Andreu Castro a la televisió, després d'haver passat per Ala...Dina (TVE), però sobretot després d'aconseguir un èxit notable com a director del curtmetratge Flores para Maika (amb Eva Amaral) i com a actor a la pel·lícula Slam (2003) i al musical Hoy no me puedo levantar (2005).
Andreu Castro interpretarà Hugo, un dels més de 20 personatges fixos de la sèrie. Hugo és l'informàtic de l'oficina, xafarder i una mica violent i sobrat. La seua màxima aspiració és sortir a a tele, i el seu lema, "ser el puto amo".
D'altra banda, Tirando a dar està escrita per un grup d'exguionistes de la sèrie Aquí no hay quién viva, que van abandonar la productora Miramon Mendi, la de José Luis Moreno, i que després de fundar la seua productora pròpia s'han posat a treballar en col·laboració amb l'empresa Neovisión, que va fundar l'amo de la consultora PSG (la mateixa que s'anuncia a la samarreta del Getafe i a l'equipació de Fernando Alonso). Per tant, fins a cert punt és normal que la sèrie estiga ambientada en una oficina...
Tirando a dar s'estrenarà a les 22.00 hores, just abans de la repetició dels dos capítols de Mentes criminales, la interessant sèrie que Telecinco haurà estrenat també la nit de demà divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta