19 de novembre del 2014

ERC d'Amposta qüestiona l'adjudicació del transport adaptat a Ambulàncies Baix Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El grup municipal d'ERC a Amposta ha acusat l'equip de govern de CiU d'utilitzar la fundació privada de serveis socials, Fussmont, per adjudicar el servei de transport sanitari adaptat eludint la normativa de contractació pública. El portaveu d’ERC, Adam Tomàs, ha explicat que l’Ajuntament va transferir les competències per prestar el servei de transport adaptat a la Fundació Fussmont. La Federació d’Amposta d’Associacions de Veïns va presentar un recurs davant aquesta transferència de competències, però Secretaria de l'Ajuntament va desestimar-lo a partir d’un informe del Tribunal de Comptes perquè entén que la Fussmont pot prestar el servei sempre que ho faci amb mitjans propis i segueixi criteris d’economicitat.

Però la Fussmont va decidir externalitzar el servei i contractar Ambulàncies Baix Ebre. En aquest punt, i a partir d'un informe de Secretaria i Intervenció, els republicans han acusat el govern d’Amposta que traslladar a una fundació privada la capacitat d'efectuar una contractació municipal podria suposar un “frau de llei”. En aquesta línia, Tomàs ha assenyalat que han detectat una coincidència temporal entre la investigació d'Ambulàncies Baix Ebre pel cas Innova i la transferència de la contractació a la fundació Fussmont. Per tot plegat, els republicans han avançat que presentaran una moció al proper ple ordinari d'Amposta, per esclarir si el contracte de transport sanitari adaptat adjudicat per Fussmont a Ambulàncies Baix Ebre vulnera la llei.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta