3 de novembre del 2014

L’alcalde d'Horta de Sant Joan culpa CiU de la 'magarrufa' que ha deixat el poble sense urnes el 9-N




HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- L’alcalde d’Horta de Sant Joan, el popular José Antolí, ha culpat aquest dilluns la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre del fet que els veïns de la població hagen d’anar a votar el 9-N a l’institut de Gandesa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Antolí ha afirmat que en cap moment va prohibir la celebració de la consulta alternativa a Horta de Sant Joan, i ha assenyalat que va autoritzar verbalment la Generalitat a utilitzar qualsevol dels locals que té cedits a l’Ajuntament. Segons l’alcalde, la polèmica va esclatar aprofitant que ell i un regidor eren a Madrid, però de seguida van autoritzar la secció local de l’Assemblea Nacional (ANC) Catalana a organitzar el 9-N a l’Ecomuseu dels Ports. Finalment, l’autorització es va enviar Barcelona perquè, segons l’alcalde, a Horta de Sant Joan no es refiaven de la delegació. Però això no ha servit perquè els veïns d’Horta puguen votar aquest diumenge al seu municipi.

En la mateixa entrevista, Antolí ha reconegut que en aquesta qüestió ha pagat la seua inexperiència política, però ha afegit que ja ha après la lliçó. Tot seguit, l’alcalde ha afirmat que entendria que la gent d’Horta de Sant Joan organitzés pel seu compte una consulta alternativa al mateix 9-N, i ha lamentat la falta de claredat i la improvisació amb què la Generalitat ha organitzat el procés participatiu.

Ha estat en aquest punt que l’alcalde ha recordat que la Generalitat podria haver ubicat un punt de participació al parc de bombers o a la casa del metge. De fet, Antolí ha sentenciat que no s’entén la “magarrufa” que han fet a la gent d’Horta, si en realitat el govern de CiU vol que la gent vagi a votar. També ha explicat que hi ha veïns que no volen anar a Gandesa en els autobusos que CiU s’ha ofert a pagar.

Finalment, Antolí ha afirmat que en principi no té pensat anar a votar el 9-N. Amb tot, l’alcalde d’Horta de Sant Joan ha deixat clar que no s’oposa a res, i que troba correcte que la gent puga votar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta