4 de desembre de 2014

Agrofruit atribueix la investigació judicial a les 'irregularitats comptables' anteriors al concurs de creditors


TORTOSA (Baix Ebre).- El consell d'administració d'Agrofruit ha volgut transmetre aquest dijous un missatge de "tranquil·litat" als socis i productors de cítrics del territori, sobre la situació de l'empresa després de l'escorcoll policial i detencions d'aquest dimecres. Els directius de les dos empreses, Agrofruit i Ebrefruit, han negat que s'hagin comès actuacions fraudulentes, i han assegurat que l'actuació policial i judicial es deriva de la situació d'insolvència financera que provoca la presentació del concurs de creditors.

En concret, aquest dijous han comparegut el president de les dues empreses, Adolfo Algueró, i l'advocat i secretari d'Agrofruit, Javier Faura. En aquest sentit, Faura ha assegurat que és "obvi" que s'havien comès "irregularitats comptables", i que el consell d'administració ho desconeixia. L'advocat també afirma que l'auditoria externa detecta que s'havien comès "irregularitats comptables", però que ningú s'ha apropiat "fraudulentament" de diners.

Mentrestant, l'empresa continua treballant a ple rendiment en una campanya on preveu vendre prop de 40 milions de quilos, el 90% dels quals s'exportaran. Agrofruit té 800 socis i actualment hi treballen 500 persones.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta