5 de desembre del 2014

Manel Martí acusa CiU d’orquestrar l’operació 'Carraus' contra ERC per evitar la reelecció d'Alfons Montserrat



ALCANAR (Montsià).- El regidor d’Urbanisme d’Alcanar, Manel Martí, ha assegurat aquest divendres que l’escorcoll de l’Ajuntament i la imputació de l’alcalde i ell mateix, en el marc de l’operació ‘Carraus’, no respon a un cas de corrupció, sinó que és “una operació política orquestrada per Convergència i Unió” per erosionar el govern d’ERC. En declaracions a Canal 21 Ebre, Martí ha anat més enllà i ha afegit la implicació de l’exsecretària municipal, de qui ha afirmat que està ressentida contra l’Ajuntament canareu. De la mateixa manera, Martí ha sentenciat que l’operació ‘Carraus’ busca castigar Esquerra amb un presumpte cas de corrupció, però que la ciutadania d’Alcanar va entendre que l’actuació de la justícia ha estat absolutament desmesurada. Sobretot, el 16 d’octubre passat, quan la Guàrdia Civil va escorcollar l’Ajuntament i va retenir durant hores l’alcalde i el regidor d’Urbanisme.

D’altra banda, Martí ha lamentat que la instrucció del cas siga tant lenta, i que ara es vulga imputar també els funcionaris de l’Ajuntament que han tingut paper en les meses de contractació. A més, el regidor d’Urbanisme ha destacat que CiU ha inclòs l’alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, entre els compareixents de la comissió del Parlament sobre el frau, l’evasió fiscal i la corrupció política a Catalunya. Segons Martí, aquest gest també demostra que hi ha una mà negra de CiU darrera de l’operació Carraus, per evitar que Montserrat puga repetir com a candidat d’ERC a Alcanar.

Martí ha negat que el govern d’ERC concertés algunes obres amb constructores del poble. Així, ha afirmat que no acaben d’entendre la seua imputació, basada en una sospita o en una causa general, i no en la comissió concreta de cap delicte. Segons el regidor d’Urbanisme, el procediment està viciat perquè es van traure documents de l’Ajuntament de manera irregular i perquè l’exsecretària ha tingut una relació amb l’instructor del cas. Martí ha afegit que aquesta situació està fent molt de mal al poble d’Alcanar.

Martí també ha dit que la situació del consistori és complicada i d’una certa paràlisi, ja que Alcanar no té secretària municipal ni interventor. Però el regidor d’Urbanisme ha afirmat que la intenció del govern d’ERC és tirar endavant l’Ajuntament, perquè la ciutadania s’ho mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta