24 de febrer del 2015

Ferré confia que Governació validarà la relació de llocs de treball d'Amposta



AMPOSTA (Montsià).- L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ha rebutjat novament les crítiques de l’oposició al voltant de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament, un catàleg que es va aprovar definitivament en el ple ordinari d’ahir dilluns amb els vots favorables de l’equip de govern de CiU. De fet, Ferré s'ha mostrat confiat que el departament de Governació acabarà avalant el document i les remuneracions previstes per a alguns dels treballadors.

En aquest punt, l’alcalde d’Amposta ha qualificat de "ridícul" l'anunci d'ERC i el PSC, aquest mateix dilluns al matí, de demanar formalment l'empara de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre i de la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona per aturar l'aplicació d'una relació de llocs de treball que, asseguren, contravé la llei i incrementa les retribucions dels càrrecs pròxims a l'equip de govern.

En aquest sentit, l'alcalde assegura que, "per llei", el consistori ja està obligat a portar davant el Departament de Governació i de la subdelegació del govern espanyol el catàleg. Ferré també ha volgut defensar el “bon govern” a l’Ajuntament d’Amposta durant els darrers 28 anys davant les crítiques de l’oposició. L'alcalde ha recordat, novament, el suport majoritari dels representants dels treballadors al catàleg de llocs de treball i l'elaboració a càrrec de la Diputació de Tarragona. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta