24 de febrer del 2015

La Festa de la Carxofa d'Amposta repartirà 14.000 racions en la seua vintena edició



AMPOSTA (Montsià).- Aquest proper dissabte, 28 de febrer, Amposta celebrarà la 20a edició de la Festa de la Carxofa. Un total de 10 restaurants d’Amposta i el Poblenou del Delta ja treballen per preparar les 14.000 degustacions que posaran a l’abast del públic. Durant la jornada es vendran, per un preu de deu euros, tiquets que donaran dret a provar fins a sis degustacions de carxofa que els restauradors combinaran amb tot tipus de productes com l’arròs, el bacallà, el foie o el pernil. També s’oferiran tiquets degustació de vins del Cellers Vins Andreu Roca i la Cooperativa de Gandesa, per dos euros, o tres ostres de la musclera del Delta més una copa de cava, per tres euros.

La presidenta de l’Associació de Restauradors d’Amposta, Arantxa Codorniu, ha explicat que cada restaurador pot escollir els productes que vulgui per elaborar els tastos mentre sempre hi sigui present la carxofa. L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que la Festa de la Carxofa s’ha convertit en un esdeveniment clau per posicionar la ciutat com a destinació turística.

Així mateix, el dia de la Festa, i amb la voluntat de de diversificar l’oferta, la plaça del Mercat acollirà la fira fora stocs, mentre que el Museu de les Terres de l’Ebre farà una jornada de portes obertes amb visites guiades gratuïtes a les exposicions permanents del Museu. Com ja és tradicional, la Festa donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa que s’allargaran fins al 29 de març. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta