25 de febrer del 2015

El govern d'Amposta estudia una possible querella al regidor de PxC per acusar l’alcalde de perdonar multes



AMPOSTA (Montsià).- La primera tinent d’alcalde d’Amposta, Isabel Ferré, ha avançat aquest dimecres que el govern municipal de Convergència i Unió (CiU) estudia emprendre accions legals contra el regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Germà Ciscar. En concret, Ciscar ha portat al jutjat l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, acusant-lo de “prevaricació” per haver perdonat una trentena de multes a regidors de CiU, exregidors i altres càrrecs municipals, tot aportant decrets d’alcaldia d’entre el 2011 i 2013. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha assegurat que els procediments han estat “absolutament correctes”, i que les persones que van aconseguir l’anul·lació de la multa és perquè van fer el preceptiu plec de descàrrec.

La primera tinent d’alcalde ha estat molt dura amb l’actitud de Ciscar, i ha volgut deixar clar que són moltes les persones que presenten al·legacions a les multes i que se’ls accepten, al marge dels regidors, exregidors o treballadors municipals. De fet, Ferré ha dit que el mateix alcalde i els suposats beneficiats per la condonació de les multes estan estudiant querellar-se contra el regidor de PxC.

La denúncia de Ciscar, presentada la jutjat d'instrucció número 3 d'Amposta, aporta els decrets d'alcaldia acceptant les al·legacions dels sancionats i acusa l'alcalde de "prevaricació". Qui més multes retirades va acumular, segons PxC, va ser l'arquitecte municipal, Jaume Castellví, amb sis. El segueixen l'exgerent de l'àrea d'Urbanisme, Teresa Moya, amb cinc; l'exregidor i tècnic de l'àrea d'esports, Josep Carles Vallès, amb quatre; o l'exalcalde Joan Maria Roig, l'actual directora dels serveis territorials de Benestar i Família, Manolita Cid, o la regidora de Cultura, Mar Panisello, amb dos. El regidor de PxC ha destacat també la retirada d'una multa a l'actual regidor de Governació i responsable de la policia local, Josep Garriga, amb una sanció imposada a un vehicle a nom de la seua empresa.

En aquest sentit, Ferré ha insistit que cada mes hi ha molts decrets amb la gent que se’ls trau les multes per alguna raó. La regidora ha afegit que els polítics també tenen dret a presentar al·legacions, i ha dit que tant els regidors com els càrrecs de confiança paguen les multes quan és necessari, “com la resta de ciutadans”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta