25 de febrer del 2015

Esquerra presenta Cinta Agné com a nova candidata republicana a Móra d'Ebre



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L'excoordinadora local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Móra d'Ebre, Cinta Agné, és la nova candidata d'ERC a la capital de la Ribera d'Ebre. Agné és zeladora de l'Institut Català de la Salut, una feina que compagina amb tasques de voluntariat. De fet, la nova alcaldable republicana prové del món assembleari i associatiu, on s'ha implicat des de fa anys en l’organització de la Móra Morisca. L'encarregat de presentar Agné com a candidata a Móra d'Ebre ha estat el president d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Apa, que ha agraït la feina del candidat anterior i actual regidor republicà, Josep Anton Moreno.

La nova candidata ha agraït la confiança que ha dipositat en ella la secció local d'ERC, i ha explicat que el seu projecte entén la política municipal com una acció de servei al poble. Segons Agné, treballaran per fer un nou Ajuntament, basat en la regeneració democràtica, "amb honestedat i transparència". Segons ERC, presentaran un programa electoral realista, amb propostes que puguin complir. El centre de les polítiques d'ERC a Móra d'Ebre seran, segons Agné, les persones i el seu benestar, així com la creació d'ocupació. Agné també ha anunciat que la seua candidatura inclourà gent molt nova i jove, amb il·lusió per treballar i fer un projecte amb idees noves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta