4 de febrer del 2015

La nevada arriba amb força a les Terres de l'Ebre i afecta el transport escolar a la Terra Alta i pobles de la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre


Una imatge de la nevada a Batea. Foto: Cinta Roldán.

TORTOSA (Baix Ebre).- Des d'aquest dimecres a primera hora ha nevat a cotes molt baixes de diversos punts de les Terres de l'Ebre i també a les comarques de Tarragona, Barcelona i Lleida. A més de nevar al massís del Port, a la serra de Cardó, a la serra del Montsià i fins i tot a la serra del Coll de l'Alba, a Tortosa, la neu ha quallat amb força en poblacions com Arnes, Batea i Tivissa, on ja s'havien superat els sis centímetres acumulats. A Flix, per exemple, la reserva natural de Sebes s'ha despertat completament enfarinada. S'ha suspès el transport escolar a la Terra Alta i també a les poblacions de Rasquera i Tivissa, a la Ribera d'Ebre. En el cas del Baix Ebre, els alumnes d'Alfara de Carles i Paüls no han pogut anar a l'institut de Roquetes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta