9 de febrer del 2015

L'Ajuntament calcula que entre 50 i 75 famílies d’Amposta necessiten un pis de lloguer social



AMPOSTA (Montsià).- La regidora de Serveis Socials, Laia Subirats, ha afirmat aquest dilluns que l’objectiu de l’Ajuntament d’Amposta no és multar els bancs que tinguen pisos buits a la ciutat, sinó que el centenar d’habitatges desocupats vagin a parar al lloguer social. De fet, Subirats ha afegit que les sancions coercitives que imposaran a les entitats bancàries, i que poden arribar fins als 100.000 euros, serviran per impulsar polítiques de lloguer social i donar d’alta els serveis de llum elèctrica i aigua potable dels habitatges. La regidora ha assenyalat que actualment a Amposta hi ha entre 50 i 75 famílies que necessiten aquest tipus de suport de l’administració per tornar a la normalitat, perquè travessen alguna situació greu des del punt de vista laboral i econòmic. De la mateixa manera, ha explicat que l’Ajuntament continua treballant per trobar una solució als pisos buits que han estat ocupats il·legalment per persones desnonades que reclamaven als bancs un lloguer social.

D’altra banda, Subirats ha fet una crida a les administracions superiors perquè ajudin els ajuntaments en casos d’emergència social i per combatre la pobresa energètica. En aquest sentit, la regidora ha recordat que, durant el 2014, l’Ajuntament d’Amposta va destinar més de 30.000 euros a evitar talls en el subministrament de serveis bàsics. En canvi, ha acusat l’Estat d’haver recorregut la llei del govern català contra la pobresa energètica i de no fer res per resoldre el problema.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta