27 de març del 2015

ERC de Tortosa presenta la candidatura, amb Marc Puigdomènech de número dos



TORTOSA (Baix Ebre).- Esquerra Republicana de Catalunya presentarà aquest dissabte la seua candidatura per a les municipals del 24 de maig, que tornarà a encapçalar el metge Josep Felip Monclús. Segons els republicans, la llista combina experiència i renovació, ja que 20 persones són noves incorporacions respecte de la candidatura del 2011, la majoria nous militants i simpatitzants. De fet, el fet més destacable és que la regidora Alícia Gamundi ha decidit no continuar com a número dos, tot i que participarà en la campanya ocupant la posició simbòlica de tancament de la candidatura, al número 21. En aquest sentit, el segon lloc de la llista estarà ocupat per l’actual president d’ERC a Tortosa, Marc Puigdomènech, politòleg i màster en funció directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, especialitzat en govern i gestió pública. Actualment, Puigdomènech és tècnics d’habitatge i coordinador de Territori i Sostenibilitat al Consell Comarcal del Baix Ebre.


El tercer lloc de la llista d’ERC és per Marià Martínez Hierro, economista amb experiència financera en multinacionals i en una empresa pròpia d’importació. Actualment és gestor d’inversions de fons privats. També és economista la número 4 de la candidatura d’ERC, Maria Jesús Viña, mentre que la cinquena a la llista és la politòloga Cristina Girón, que el 2011 va refundar les JERC a Tortosa. Els següents llocs de la candidatura són Montserrat Andreu, Felip Monclús Arasa i Ismael Eixarch, a més de Georgina Salvador i Mercè Forcada. D’altra banda, Josep Rodríguez, nét de l’alcalde republicà afusellat després de la Guerra Civil, obre la llista de suport a la candidatura.

La mitjana d’edat de la llista és de 41 anys, amb una important presència de les JERC. Esquerra ha destacat que es tracta d’una candidatura preparada per impulsar el canvi que necessita l’Ajuntament de Tortosa, amb formació especialitzada en gestió pública i privada, i experiència en tots els àmbits. També que es tracta de persones molt implicades en entitats i associacions culturals, socials i esportives del municipi. També compromeses amb el país, no només a través d’ERC sinó també en altres entitats independentistes.


ELECCIONS MUNICIPALS TORTOSA 2015-2019

CANDIDATURA D’ERC


1. Josep Felip Monclús Benet   
63 anys. Portaveu del grup municipal d'ERC-Tortosa. Metge especialista en medicina familiar i comunitària, molt vinculat al món associatiu de l’esport i la salut. En el seu mandat com a director de Serveis Territorials del departament d’Innovació, Universitats i Empresa, va ser un dels principals artífexs del nou campus universitari de Tortosa i va impulsar la promoció turística de la ciutat.

2. Marc Puigdomènech Ramió               
36 anys. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster en funció directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, especialitzat en govern i gestió pública. Tècnic d’habitatge i coordinador de Territori i Sostenibilitat del Consell Comarcal del Baix Ebre. Ha treballat en diverses administracions locals catalanes i com a assessor de càrrecs electes d’ERC.

3. Marià Martínez Hierro
49 anys. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb una llarga experiència financera en companyies multinacionals i en la seva pròpia empresa d’importació. Ha estat també docent de la universitat a distància UNED, en diverses assignatures vinculades a l’àmbit econòmic i financer. Actualment és gestor d’inversions de fons privats.

4. Maria Jesús Viña Ariño
46 anys. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, copropietària d’una assessoria laboral, fiscal i comptable de Jesús des de fa 23 anys, d’on és veïna. Forma part de diverses entitats de caràcter cultural i nacional, i practica l’excursionisme de muntanya.

5. Cristina Girón Carrillo           
32 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster en gestió pública per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Ha viscut un any a Londres, compaginant treball i estudis per acumular experiència professional i acadèmica. Va refundar JERC-Tortosa el 2011.

6. Montserrat Andreu Pons           
59 anys. Diplomada en Treball Social. Actualment treballa com a administrativa de la Generalitat de Catalunya. Vinculada a l’associacionisme cultural, ha ocupat també diverses responsabilitats en l’organització d’ERC a la ciutat i a la comarca.

7. Felip Monclús Arasa               
34 anys. Llicenciat en Història, màster en direcció i gestió de centres docents. Treballa com a professor de secundària i batxillerat, i està vinculat a l'associacionisme esportiu de Tortosa. Membre actiu de secció local d'ERC des de 1999.

8. Ismael Eixarch Queralt
50 anys. Llicenciat en Psicologia i educador social habilitat, amb estudis de postgrau especialitzats en inserció laboral i en funció gerencial. Ha treballat en diverses empreses privades i públiques en el camp social, exercint tasques de direcció del Centre Obert Sant Francesc des de fa 17 anys, i la direcció tècnica dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Tortosa des d'en fa 13.

9. Georgina Salvador Franch (JERC)
19 anys. Estudiant del grau de Geografia i Ordenació del Territori a la UAB. Militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya des de fa 3 anys, i portaveu de la secció local.

10. Mercè Forcada Lleixà
33 anys. Tècnica d’Educació Infantil, actualment cursant l’últim any del grau d’Educació Social de la UOC, que compagina amb estudis d’anglès. És veïna de Bítem.

11. Josep Pujol Jové       
45 anys. Operari de manteniment a l'Ajuntament de Tortosa, on també és representant sindical dels treballadors. Veí de Jesús, i candidat a l'EMD en les eleccions municipals de 2011.

12. Joan Antoni Pons Albalat    
41 anys. Llicenciat en Farmàcia, professor de secundària a l'Institut de l'Ebre. President comarcal d'ERC Baix Ebre, membre de la sectorial d'educació d'ERC. Conseller nacional del partit.

13. Mercè Subirats Justes
65 anys. Amb estudis de Geografia i Història, va treballar fins la seva jubilació en una fundació del Tercer Sector per a infants i adolescents. És veïna de Santa Rosa.

14. Joan Carles Mola Sánchez               
35 anys. Tècnic en Transport Sanitari. Treballa al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), com a tècnic conductor en el servei d’urgències i emergències sanitàries.

15. Luz Vieites Guerra                
51 anys. Diplomada en Infermeria, treballa a la Clínica Terres de l'Ebre. Va entrar a l'Aliança fa 25 anys, i des de 1994 exerceix a l'Àrea Quirúrgica, àmbit en el qual és especialista.

16. Emili Alcoverro Balart                   
26 anys. Llicenciat en Veterinària, especialitzat en medicina i cirurgia de petits animals. Viu majoritàriament a Barcelona i treballa en un hospital veterinari de Mataró, si bé viatja sovint ampliar formació. Va refundar JERC-Tortosa el 2011.  

17. Olívia Llunart Castells
43 anys. Auxiliar administrativa, amb estudis de secretaria de direcció i comptabilitat. Actual administradora de la web www.meteotortosa.cat

18. Maria Teresa Garcia Chavarria               
44 anys. Administrativa, amb formació i experiència en el camp de la docència, ha exercit també de responsable de qualitat. És veïna de Jesús.

19. Aleix Borràs Asensio (JERC)           
18. anys. Estudiant del grau d’Anglès i Clàssiques a la UAB. Membre de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, actualment és secretari de Formació i campanyes de les JERC-Terres de l’Ebre.

20. Damià Grau Arasa
46 anys. Treballador autònom del sector del comerç de la construcció. Activista cultural des de la seva època estudiantil, membre fundador de l’Associació Cultural Soldevila, impulsor de les Jornades del Patrimoni Històric, Curt-Redó Film Festival i Mestràlia Fira de Lutiers. Candidat d’ERC a l’Alcaldia de Campredó.

21. Alícia Gamundi Vilà           
56 anys. Professora de formació professional molt vinculada al món de la pedagogia i les polítiques d’igualtat. Ha estat cofundadora de l'AAVV de Ferreries-Sant Vicent, Presidenta de l'AAVV La Simpàtica i de la FAVT. Coordinadora Territorial de l'Institut Català de les Dones (2008-2010), Premi Baldiri i Reixac (2010) i màster en PNL (2015). Regidora d'ERC a l’Ajuntament i consellera comarcal durant el mandat 2011-2015


LLISTA DE SUPORT - SUPLENTS

1. Josep Rodríguez Rodríguez
61 anys. Enginyer tècnic en equips electrònics de telecomunicacions. Treballador de la indústria agropecuària ocupant diferents responsabilitats, com a cap de fàbrica, de manteniment i responsable de nous processos. Nét de l’alcalde republicà de Tortosa entre 1936-1939, Josep Rodríguez, afusellat pel franquisme.
   
2. Xavier Hernández Lorca
34 anys. Amb estudis en Informàtica, ha ocupat càrrecs de responsabilitat en diversos grans centres comercials. Té formació en defensa personal, de la qual exerceix com a entrenador.

3. Lluïsa Forés Tallada
53 anys. Exerceix la docència des de fa 31 anys. Ha treballat en educació ambiental al Camp d'Aprenentatge d'Ebre a la Ràpita, al CEIP Ferreries, i des de fa 10 anys a l'escola Cinta Curto, com a mestra especialista d'anglès.

4. Bea Domingo Tafalla (JERC)
18 anys. Estudiant del grau de Nanociència i Nanotecnologia a la UAB, motiu pel qual ha de viure lluny de la ciutat entre setmana, com molts joves ebrencs. Col·labora amb les JERC-Tortosa des de fa dos anys.

5. Juanjo Subirats Blanch   
41 anys. Veí de Jesús, treballa com a marmolista des de fa 21 anys, una feina en què és especialista. Li agrada l'excursionisme de muntanya i la terra.

6. Rosa Chorto Pino
47 anys. Conductora d'autobús urbà a Tortosa, treballa actualment a la Línia 3 entre Sant Llàtzer i Remolins. Veïna de Campredó, col·labora en l'organització de curses.

7. Manel Martínez Espuny
46 anys. Diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració d'Empreses, especialitat Màrqueting. És dissenyador titulat, exercint en el seu propi estudi professional d'interiorisme i com a comerciant.

8. Alba Aixendri Andreu
30 anys. Fisioterapeuta i osteòpata. Exerceix també com a professora universitària en fisioteràpia òssia a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili.

9. Josep Salido Gil
41 anys. Veí de Jesús, treballa com a repartidor i estudia competència professional per al transport. Molt vinculat al món associatiu del poble, tant al cultural com al veïnal.

10.David Pegueroles Bel (JERC)
18 anys. Estudiant de 2n de Batxillerat Humanístic, li apassiona la informàtica i l'any vinent vol estudiar Periodisme. Membre actiu de les JERC, va néixer el 31/12/1996, de manera que tanca la llista el més jove de la candidatura.

Imatges ERC Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta