22 d’abril del 2015

El PSC de l’Ebre perd almenys nou llistes en pobles on governava aquest mandat


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- El PSC ha deixat de presentar candidatures electorals en alguns municipis en què havia governat durant aquest mandat. És el cas d’Horta de Sant Joan, on la regidora Soraya Roig ha decidit optar a l’alcaldia amb la coalició Més Orta-Acord Municipal, vinculada a Esquerra. En aquest municipi de la Terra Alta, l’alcalde José Antolí torna a ser el candidat del PP, mentre que CiU ha canviat el candidat i presenta Joaquim Ferràs.

En el cas de l’Aldea, tampoc no hi ha candidatura del PSC, i només hi ha les llistes d’ERC, amb la que Dani Andreu optarà a la reelecció, i de CiU, amb Elisabet Zapater com a nova candidata.

Al Perelló també hi ha només les candidatures d’ERC i de CiU, ja que la fins ara alcaldessa del PSC, Genoveva Margalef, ha decidit no tornar-se a presentar. L’exalcalde Ferran Cid torna a ser el candidat d’Esquerra, mentre que CiU aposta de nou per Jordi Curto.

Al Pinell de Brai també desapareix la llista del PSC, ja que l’alcalde Lluís Melich no torna a presentar-se. En el seu lloc hi apareix la candidatura d’Entesa pel Pinell de Brai, vinculada a Iniciativa, que liderarà Marc Martínez. També hi ha llistes d’ERC, amb Magdalena Serres; de CiU, amb Baptista Segura, de la FIC, amb l’exrepublicà Aleix Faneca, i del PP, amb Jesús Ferré.

A Flix, l’exsocialista Marc Mur ara és el candidat de l’Entesa per Flix-Acord Municipal. Però no hi ha llista pròpia del PSC. En aquesta població de la Ribera d’Ebre també hi ha candidatures de Solidaritat per la Independència, Flixteu-FIC i CiU.

A Ginestar tampoc repeteix l’alcalde Josep Maria Domènech, ja que tampoc hi ha llista del PSC. Els candidats d’ERC, Maria Concepció Pujol, i de CiU, Lluís Miquel Zas, es disputaran l’alcaldia.

A banda, el PSC deixarà de sumar els vots de l’agrupació d’electors Alternativa per Bot, amb què l’alcalde Lluís Agut opta a la reelecció. El mateix passarà a Corbera d’Ebre i la Fatarella, en què tampoc hi haurà llistes del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta