23 d’abril de 2015

Jordan es compromet a eliminar l’ampliació de la zona blava al Temple i FerreriesTORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Movem Tortosa a l'alcaldia, Jordi Jordan, ha presentat les propostes per a la millora de l’aparcament a la ciutat. L’eliminació de l’ampliació de la zona blava efectuada per Ferran Bel als barris del Temple i Ferreries, i el condicionament com aparcaments provisionals dels solars desocupats de Renfe al Centre i del carrer de la Mercè, al davant dels jutjats, són les tres de les propostes de Movem Tortosa. Jordan ha assegurat que l’eliminació de l’ampliació de la zona blava a Ferreries i el Temple es duria a terme en el primer ple del proper mandat en cas de governar.

Movem Tortosa també ha informat que el proper dimarts 28 d’abril a les 20.30 Jordi Jordan realitzarà una conferència titulada “Per una nova Tortosa en moviment” oberta a tots els ciutadans, on s’exposaran les propostes i mesures que defensen per construir una Tortosa més justa, més democràtica i generadora d’ocupació. L’acte es durà a terme a la cripta de la Reparació, al carrer del Vall, al barri del Rastre. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta