23 d’abril del 2015

La creació d'ocupació i una residència, grans reptes de Dani Andreu (ERC) a l’Aldea



L'ALDEA (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, tornarà a ser el candidat d’ERC i concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig amb una llista equilibrada, renovada i representativa dels diversos sectors de la població. Així ho ha explicat aquest dijous durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Andreu ha fet un balanç positiu de l’actual mandat, amb l’entrada en servei de la variant de la carretera N-340 a l’Aldea i la construcció del centre de dia amb recursos propis, ja que no han tingut el suport que la Generalitat havia compromès. Segons Andreu, l’objectiu del nou govern municipal hauria de ser l’atenció a les persones i la promoció econòmica, i ha anunciat que durant el proper mandat l’Ajuntament incentivarà la creació de 96 llocs de treball directes.

Quant el centre de dia, Andreu ha afirmat que estarà a ple rendiment en qüestió de pocs mesos, i que el gran objectiu del govern d’ERC és complementar aquest equipament amb la construcció d’una residència per a la gent gran.

D’altra banda, Andreu ha anunciat que bonificaran la implantació de noves empreses i indústries als polígons de l’Estació de Mercaderies i Catalunya-Sud, per crear llocs de treball al municipi. L’alcalde també s’ha compromès, entre d’altres projectes, a implantar la fibra òptica i a incrementar el servei de neteja i manteniment de carrers, camins i l’enllumenat públic. Com a objectius més ambiciosos, també ha parlat de fer un casal cultural del patrimoni de l’Aldea, un parc municipal, i renovar la biblioteca. Unes actuacions que, segons Andreu, es podran emprendre amb l’ajut de les administracions superiors i també gràcies al sanejament de les finances municipals.

Finalment, Andreu ha explicat que seguiran fomentant la participació ciutadana, com el procés que recentment s’ha iniciat per consultar als veïns el disseny de la futura avinguda Catalunya, l’antiga travessera de l’N-340 al seu pas per l’Aldea. Un projecte que l’Ajuntament reclamarà al govern de l’Estat, ja que reurbanitzar gairebé tres quilometres de carretera podria costar uns sis milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta