18 d’abril del 2015

La Generalitat treu a concurs la redacció del projecte de la variant de Gandesa de la C-43


GANDESA (Terra Alta).- La Generalitat ha tret a concurs la redacció del projecte constructiu de la variant sud de Gandesa. La circumval·lació ha d'enllaçar la carretera C-43, des del quilòmetre 12,5, fins a la carretera N-420. El plec de clàusules, que publica el DOGC d'aquest dijous, preveu un termini de redacció de 12 mesos i un pressupost de licitació de 410.00 euros. L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha mostrat la seua satisfacció perquè el projecte puga tirar endavant i encetar l'últim tràmit administratiu que queda per fer possible la construcció de la variant. L'obra també servirà per corregir la canalització d'aigües i evitar inundacions com les que va patir la capital de la Terra Alta en el darrer episodi de pluges.

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha destacat que el projecte de la variant sud de la capital de la Terra Alta vagi endavant amb la licitació, aquest dijous, de la redacció del projecte constructiu. Durant aquesta legislatura ja es va fer la redacció i l'aprovació del projecte mediambiental. Aquesta és una de les obres llargament reivindicades per Gandesa, que ha de servir per descongestionar el trànsit que travessa diàriament el municipi però a la vegada inclourà mesures correctores del sistema de canalització d'aigües.

Justament, el darrer episodi de pluges, que va deixar acumulacions històriques a la comarca, va provocar la inundació dels carrers de la població, una preocupació que Luz havia traslladat, en una reunió al mes de desembre, al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i al director de l'ACA, Jordi Agustí Vergés. "Malauradament les previsions es van complir però ja feia temps que treballàvem perquè amb la variant s'apliquessin mesures correctores per traslladar l'aigua a altres punts", ha explicat l'alcalde de Gandesa. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta