22 d’abril de 2015

Tomàs replica l'alcalde d'Amposta per les compatibilitats dels treballadors i les dietesAMPOSTA (Montsià).- El portaveu i candidat d’ERC a Amposta, Adam Tomàs, ha replicat aquest dimecres l’alcalde, Manel Ferré. Dilluns, l’alcalde va donar a conèixer que el jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona ha desestimat el recurs presentat per l’advocacia de l’Estat contra l’Ajuntament pel pagament complements salarials específics a catorze treballadors. El jutge dóna la raó a l’Ajuntament i conclou que el consistori ha aplicat correctament la normativa catalana per regular les compatibilitats enlloc de l’espanyola.

Ferré va recriminar al regidor de Plataforma per Catalunya, German Ciscar, l’intent de desacreditar-lo i també ho va fer extensiu a Adam Tomàs, a qui va acusar de posar-se al costat de PxC i en contra dels treballadors, abstenint-se en la votació del ple en què es va aprovar la declaració de compatibilitats. Amb l’acta del ple del mes de juny de 2013 a la mà, Tomàs ha acusat Ferré de “mentir” tot deixant clar que en aquell moment van votar al costat del govern de CiU. Tomàs també ha dit que van considerar vàlida l’aplicació de la llei catalana, i van votar-hi a favor.

Des del govern d’Amposta, però, insisteixen que en una moció més recent, de l’abril de 2014, i davant d’una nova moció de Plataforma per Catalunya que demanava l’aplicació de la llei de compatibilitats espanyola, el grup municipal d’ERC es va abstenir “per precaució”, tenint en compte que la qüestió de la legalitat o no de les compatibilitats dels treballadors estava en via judicial. D’altra banda, ERC ha anunciat que en el proper ple ordinari presentarà una moció per demanar que es posi ordre al cobrament de dietes per part de l’alcalde. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta