25 d’abril del 2015

Tortosa finalitza les obres i fa l'obertura definitiva de l'avinguda Canigó, al barri de Sant Llàtzer



TORTOSA (Baix Ebre).- L'avinguda Canigó ha quedat aquest dissabte al migdia oberta al trànsit de vehicles, una vegada l'Ajuntament ha finalitzat les obres d'urbanització del tram que connecta aquest vial amb el carrer Barcelona. El consistori havia urbanitzat prèviament diferents sectors, a la zona del barranc de la Llet i davant del nou centre escolar de Sant Llàtzer, però ha estat el tram que ara ha finalitzat que ha permès obrir l'avinguda Canigó en tota la seua longitud, des del barranc de Caputxins fins al carrer de la Petja, al límit amb el recinte del Consell Comarcal del Baix Ebre.

L'obertura d'aquest vial implica una important millora en la mobilitat al raval de Sant Llàtzer, al temps que representa la creació de noves places d'estacionament gratuïtes. La rotonda d'enllaç entre l'avinguda Canigó i el carrer Barcelona està provisionalment senyalitzada amb tanques, fins a la seua definitiva finalització. Amb aquest nou vial, l'Ajuntament vol aprofitar per millorar l'accessibilitat a la ciutat convertint el carrer Barcelona en sentit únic i mantenint el doble sentit a l'avinguda Canigó./ Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta